Terug naar Nieuwe AirPods Pro 2023 hebben deze verrassende feature
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe AirPods Pro 2023 hebben deze verrassende feature

Door Sven Lamers12 september 2023 20:072 min. leestijd0

Tijdens het Wonderlust-event heeft Apple de AirPods Pro 2023 een subtiele maar zeer welkome update gegeven. Dankzij één hardware-wijziging worden de oordopjes nog gebruiksvriendelijker. Benieuwd? Lees dan snel verder!

AirPods Pro 2023 met usb-c

Er waren al langer geruchten dat de AirPods Pro 2023 een usb-c-aansluiting zouden krijgen. Nu is het eindelijk officieel. Voor het eerst zijn er AirPods die uitgerust zijn met een usb-c-poort voor het opladen. Een aangename verrassing, als je het ons vraagt. Met deze universele aansluiting wordt het leven een stuk gemakkelijker. Je oude Lightning-kabels kunnen de prullenbak in – zeker als je straks ook nog kiest voor een iPhone 15. Een kabel (en oplaadblok) is genoeg om ál je Apple-apparaten op te laden. Of je gebruikt meteen de iPhone 15, want die kan voortaan rechtstreeks je AirPods Pro opladen via usb-c.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Nóg beter met nieuwe software

Hoewel de hardware buiten de usb-c-poort nagenoeg ongewijzigd is gebleven, is er dankzij een nieuwe software nog meer leuks.

De AirPods Pro 2 hebben nu drie aanvullende exclusieve functies. Gespreksdetectie verlaagt het volume van de muziek en benadrukt stemmen zodra je aan een gesprek begint. Daarnaast past Adaptieve audio het geluid dynamisch aan je omgeving aan. Ten slotte zorgt gepersonaliseerd volume voor een optimale luisterervaring door het volume aan te passen aan je eigen voorkeuren.

AirPods update 5E135

Ook voor oudere AirPods

Voor de eigenaren van de andere AirPods-modellen is er ook goed nieuws. Twee nieuwe functies zijn toegevoegd die het schakelen tussen apparaten soepeler maken en het dempen van de microfoon vereenvoudigen. Met een enkele klik op de steel van je AirPods kun je nu de microfoon dempen, en de verbinding tussen verschillende apparaten is stabieler dan ooit.

Prijs en beschikbaarheid AirPods Pro 2023

De vernieuwde AirPods Pro 2 zijn nú beschikbaar voor € 299. Hoewel dit dezelfde prijs is als voorheen, verwachten we dat deze in de nabije toekomst zal dalen. De vorige generatie AirPods Pro 2 was immers al verkrijgbaar voor € 230.

AirPods Pro 2 met usb-c

De AirPods Pro 2 zijn binnenkort verkrijgbaar bij:

Coolblue | Belsimpel | Amac | Mediamarkt | bol.com

Nieuwe functies met de update

De gloednieuwe functies worden pas volgende week geactiveerd, gelijktijdig met de uitrol van iOS 17. Dus hou al het nieuws rondom de software-update in de gaten als je alles uit je nieuwe AirPods Pro 2 wilt halen! Dat kan het best via onze nieuwsbrief – dus schrijf je maar in!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar