Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPhone 14-hoesjes gelekt: dit onthullen ze over de nieuwe iPhone

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 14 hoesjes


Lees verder na de advertentie

Nog maar een paar maanden en dan ligt de iPhone 14 in de winkel. Online circuleert nu een foto van hoesjes voor de complete iPhone 14-serie. Wat geeft die foto prijs over de nieuwe iPhone van dit jaar?

Vier iPhone 14-modellen

De foto zijn afkomstig van het Chinese sociale netwerk Weibo. De hoesjes zijn helemaal in lijn met eerdere geruchten over de iPhone 14. Zo laten ze zien dat er dit jaar vier iPhones zijn in twee maten. In de afbeelding zie je achtereenvolgens:

  • iPhone 14 – het basismodel
  • iPhone 14 Pro – het luxere model
  • iPhone 14 Plus – het basismodel maar dan groter
  • iPhone 14 Pro Max – het luxere model maar dan groter

De naam iPhone 14 Plus is een beetje vreemd. De laatste jaren krijgen de grotere iPhone-modellen het label Max – ‘Plus’ is een tikkeltje gedateerd, die benaming werd gebruikt bij oudere iPhones. We verwachten eigenlijk dat het basismodel in een groot formaat iPhone 14 Max gaat heten en dat-ie 6,7 inch groot zal zijn. De kleinere versie wordt naar verluidt 6,1 inch.

Eerdere iPhone 14 geruchten


kooptip

De hoesjes zijn compleet in lijn met eerdere zeer betrouwbare iPhone 14 geruchten. Zo lijken ze op deze schematische tekeningen van de nieuwe iPhone, zijn ze vergelijkbaar met eerder gelekte iPhone 14 mallen en sluiten ze aan op deze schermpanelen van de iPhone 14.

iPhone 14 camera

De afbeeldingen bevatten ook een close-up-vergelijking van de iPhone 13 Pro Max en iPhone 14 Pro Max. Hierbij wordt ingezoomd op de uitsparing voor de camera. Je ziet dat deze bij de iPhone 14 Pro Max een stukje groter is. Dat is niet voor niks: de 14 Pro Max heeft een 48-megapixel camera met een 57 procent grotere sensor en 8K video-opnamemogelijkheid.

Op de iPhone 14-dummy hieronder zie je hoe ver de nieuwe camera zal uitsteken. Natuurlijk is dit in verhouding dramatischer op de ‘kleine’ iPhone 14 Pro. Eerdere geruchten spraken erover dat de camera maar liefst 12,6 millimeter dik wordt. Ter vergelijking: de iPhone 13 Pro (Max)-camera is maar 7,65 millimeter.

iPhone 14 dummy camera

Meer weten over de iPhone 14?

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom die iPhone 14? Meld je dan aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors