Terug naar iOS 12.4 bèta 3 is uit: dit is er nieuw
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 12.4 bèta 3 is uit: dit is er nieuw

Door Koen van Ekeren29 mei 2019 09:072 min. leestijd0

Nog een paar maanden en dan kunnen we iOS 13 installeren op onze iPhone, iPad en iPod touch. Dankzij een recent lek weten we al een heleboel van dit besturingssysteem; er komt bijvoorbeeld donkere modus en Find-app. Maar voordat het zover is, brengt Apple nog iOS 12.4 uit. Daarvan heeft Apple de derde bèta beschikbaar gesteld.

Apple Card

iOS 12.4 bèta 3

De iOS 12.4 bèta is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers. Nog steeds zijn er geen grote veranderingen ontdekt. Het meest noemenswaardig zijn functies voor Apple Card, waar Apple volop mee test. Dit is de op 25 maart aangekondigde creditcard van Apple, die helaas (nog) niet beschikbaar is in Nederland.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Naar verwachting is iOS 12.4 begin juni voor iedereen te downloaden. Dit moet de laatste grote tussentijdse update van iOS 12 zijn; daarna focust Apple zich volledig op iOS 13. De nieuwe functies van dit besturingssysteem onthult Apple komende maandag, tijdens WWDC 2019.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe functies die naar je iPhone en iPad komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iOS bèta installeren

Wil je de publieke bèta installeren? Dan moet je je eerst aanmelden bij het Apple Beta Software-programma. Doe dit met je iOS-apparaat. Log op de pagina in met je Apple ID en volg de stappen. Klik hierna onder ‘Get started’ op de link ‘Enroll your iOS device’ en klik op de knop ‘Download Profile’. De Instellingen-app wordt geopend en je kunt de bèta installeren. Het is verstandig om vooraf een backup van je toestel te maken.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar