Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

iOS 12.4 bèta 3 is uit: dit is er nieuw

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple Card iOS 12.4 bèta 3


Lees verder na de advertentie

Nog een paar maanden en dan kunnen we iOS 13 installeren op onze iPhone, iPad en iPod touch. Dankzij een recent lek weten we al een heleboel van dit besturingssysteem; er komt bijvoorbeeld donkere modus en Find-app. Maar voordat het zover is, brengt Apple nog iOS 12.4 uit. Daarvan heeft Apple de derde bèta beschikbaar gesteld.

iOS 12.4 bèta 3

De iOS 12.4 bèta is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers. Nog steeds zijn er geen grote veranderingen ontdekt. Het meest noemenswaardig zijn functies voor Apple Card, waar Apple volop mee test. Dit is de op 25 maart aangekondigde creditcard van Apple, die helaas (nog) niet beschikbaar is in Nederland.

Naar verwachting is iOS 12.4 begin juni voor iedereen te downloaden. Dit moet de laatste grote tussentijdse update van iOS 12 zijn; daarna focust Apple zich volledig op iOS 13. De nieuwe functies van dit besturingssysteem onthult Apple komende maandag, tijdens WWDC 2019.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe functies die naar je iPhone en iPad komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:


kooptip

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

iOS bèta installeren

Wil je de publieke bèta installeren? Dan moet je je eerst aanmelden bij het Apple Beta Software-programma. Doe dit met je iOS-apparaat. Log op de pagina in met je Apple ID en volg de stappen. Klik hierna onder ‘Get started’ op de link ‘Enroll your iOS device’ en klik op de knop ‘Download Profile’. De Instellingen-app wordt geopend en je kunt de bèta installeren. Het is verstandig om vooraf een backup van je toestel te maken.