Terug naar ‘Apple maakt datum iPhone-event vandaag bekend’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple maakt datum iPhone-event vandaag bekend’

Door Koen van Ekeren7 september 2020 11:022 min. leestijd0

Update 17:30 uur: Inmiddels heeft Apple de datum van het iPhone-event inderdaad bekendgemaakt! In het artikel Officieel: volgende week al een iPhone 12-event van Apple! lees je er alles over.

Lees hieronder het originele bericht.


De tweede week van september is aangebroken. Traditioneel is dat de week van het iPhone-event, maar dat is dit jaar anders. Maar wat we wél kunnen verwachten, is dat Apple de datum van het iPhone 12-event bekendmaakt. Dit meldt de betrouwbare Apple-insider Mark Gurman op Twitter.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

iPhone event september

Datum iPhone-event

Er gaan al langer geruchten dat Apple een persbericht heeft gepland voor dinsdag 8 september om 15:00 (Nederlandse tijd). Verwacht werd dat op deze wijze een nieuwe Apple Watch of iPad wordt aangekondigd, maar Gurman rekent op iets heel anders: een aankondiging voor het iPhone-event.

Doorgaans komt Apple ongeveer twee weken voordat het evenement plaatsvindt met de aankondiging van de keynote. Mocht Apple de datum inderdaad deze week bekendmaken, dan is de kans groot dat het event plaatsvindt op 21 of 22 september.

Misschien zelfs nog een weekje eerder. Waarschijnlijk is het iPhone 12-event een online aangelegenheid, net als bij WWDC 2020. Hierdoor zou Apple de uitnodiging later dan gewoonlijk kunnen versturen, omdat journalisten niet naar Cupertino hoeven af te reizen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de datum van het iPhone-event? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Verwachtingen

Tijdens het event worden liefst vier nieuwe iPhones verwacht. Twee iPhone 12-modellen volgen de 6,1-inch iPhone 11 op. De een is even groot, daarnaast verschijnt er een kleine 5,4-inch versie. Dit toestel is compacter dan de nieuwste iPhone SE.

Verder komen er opnieuw twee geavanceerdere Pro-modellen, die de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max opvolgen. Volgens geruchten heeft het ontwerp door de vlakke zijkanten veel weg van de iPad Pro. Ook is er ondersteuning van 5G.

Net als andere jaren blijft het niet bij nieuwe iPhones. De kans is groot dat Apple de Apple Watch Series 6 onthult. En ongetwijfeld heeft Apple nog meer in petto. Goede kandidaten zijn een goedkope iPad en iPad Air 4, een nieuwe 4K Apple TV, AirPods Studio en AirTags.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar