Terug naar Apple’s event in september. Even alles op een rijtje
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple’s event in september. Even alles op een rijtje

Door Redactie iCreate4 september 2021 11:032 min. leestijd0

Je hebt ongetwijfeld al veel nieuws meegekregen over de verschillende Apple producten die in september onthuld zullen worden. In dit artikel een klein overzicht om even wat helderheid door alle ruis van informatie te bieden. Vier producten verdienen onze aandacht: de iPhone 13, AirPods 3, iPad 2021, Apple Watch en misschien ook wel de MacBook Pro.

Flatlay apple-producten

iPhone 13

Apple heeft het lanceren van een iPhone altijd voor een vrijdag gereserveerd en dan ongeveer 1,5 week na het onthullende event, zoals bij vorige iPhones het geval was. In deze 1,5 week is het mogelijk om te pre-orderen. We verwachten de keynote dit jaar rond 14 september – dat betekent dat je deze gloednieuwe iPhone deze maand nog in handen kunt hebben! Lees hier meer informatie over de lees hier meer informatie van Vodafone en nieuwe functies van de iPhone 13.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

AirPods 3

Ook de nieuwe AirPods 3 zouden in het najaar van 2021 bekend worden gemaakt. Qua design lijken ze bijzonder veel op de huidige AirPods Pro – met een korter steeltje. Misschien worden ze wel tegelijk aangekondigd tijdens het event waarin de iPhone 13 zal worden aangekondigd. De datum waarop ze verkrijgbaar worden zal ook nog deze maand zijn; reken op 20 september.

Apple Watch

Nu er toch een Apple event aankomt, dan meteen ook maar de nieuwe Apple Watch aankondigen? Dat is waarschijnlijk precies het geval. Het gaat om de Apple Watch Series 7. Het formaat en het bandje zullen iets groter zijn, een gerucht dat al langer bekend was. Mogelijk kun je de Apple Watch Series 7 pas wat later dit najaar kopen; de productie schijnt enigszins vertraagd te zijn.

MacBook Pro en iPad (2021)

Nu de productie van de MacBook Pro 2021 gestart is, komt de release-datum natuurlijk dichterbij. De aankondiging was ook al gepland eerder dit jaar, maar het is er niet van gekomen. Er is een kleine kans dat de nieuwe Mac verschijnt in september, maar oktober klinkt realistischer. Dan organiseert Apple wel vaker Mac-events. Wat je wél nog in september mag verwachten is de nieuwe iPad 2021.

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar