Terug naar ‘Apple Watch Series 7 wordt tikje groter en krijgt nieuw design’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple Watch Series 7 wordt tikje groter en krijgt nieuw design’

Door Laura Grootaarts26 augustus 2021 09:382 min. leestijd0

De Apple Watch Series 7 wordt een stukje groter dan zijn voorganger. Deze informatie is afkomstig van het Chinese sociale netwerk Weibo. Wat verandert er precies aan het Apple Watch series 7-formaat, en wat betekent het voor het design van het slimme horloge?

Apple Watch Series 7 design

Apple Watch Series 7 formaat: stukje groter

De Apple Watch is altijd verkrijgbaar geweest in twee maten. Bij de Apple Watch Series 1 tot en met 3 kon je kiezen uit 38 of 42 mm. Vanaf de Apple Watch Series 4 uit 2018 kreeg het horloge een nieuw design en groeide het formaat naar 40 of 44 mm. En bij de Series 7 wordt het waarschijnlijk 41 en 45 mm.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Dat de Apple Watch een stukje groter wordt, is geen verrassing. Al een tijdje gaan er geruchten over een nieuw design voor de Series 7. De randen rondom het schermpje worden iets smaller. Vandaar ook dat het horloge, ondanks het grotere scherm, niet veel groter wordt. Een andere wijziging aan het ontwerp, is dat de randen van de Watch wat vlakker worden – nog glooien ze nog. De Watch lijkt daarmee een beetje op de iPhone 12 en de nieuwste iPad Air.

Apple Watch bandje met nieuwe maat

Apple Watch series 7 formaat

Deze week kwam ook een foto van een Apple Watch-bandje naar buiten met daarop één van de nieuwe maten: 45 mm. Het gaat waarschijnlijk om een lederen bandje dat binnenkort in de winkels ligt.

Over bandjes gesproken: je kunt waarschijnlijk je oude bandjes gewoon blijven gebruiken op de nieuwe Watch, ondanks het nieuwe formaat. Toen de Apple Watch Series 4 verscheen, was dat ook het geval. Dat wil zeggen: 38- en 40 mm-bandjes matchen met de nieuwe 41-mm Watch. En 42- en 44- mm-bandjes zijn geschikt voor de nieuwe 45-mm Watch. Wel zo fijn als je in de loop der jaren een mooie bandjescollectie hebt opgebouwd.

Apple Watch in september

We verwachten dat de nieuwe Apple Watch Series 7 in september wordt aangekondigd, tegelijkertijd met de iPhone 13. De Series 7 zou een gelamineerd display en een grotere batterij krijgen.

Bron: via MacRumors

 

 

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar