Terug naar AirPods 3 lancering komt eerder dan je denkt!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

AirPods 3 lancering komt eerder dan je denkt!

Door Ward Edema21 juli 2021 16:002 min. leestijd0

Er wordt al lang over gespeculeerd, maar binnenkort zou dan eindelijk de lancering van de AirPods 3 moeten komen. Met een nieuw ontwerp én nieuwe functies.

AirPods 3 release

AirPods 3 lancering

Volgens nieuwswebsite Nikkei Asia gaan de nieuwe AirPods vanaf augustus in productie. Hierdoor zouden ze in september al aangekondigd worden naast de iPhone 13, die ook in augustus in productie zal gaan. Het lijkt er dus op dat we op korte termijn naar meer Apple-producten uit kunnen kijken dan verwacht. En dat we dus iets sneller moeten sparen dan verwacht!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Nieuwe features

De verwachting is dat de derde generatie AirPods, door velen ook wel AirPods 3 genoemd, een totaal nieuw ontwerp zullen krijgen dat veel overeenkomsten zal tonen met het ontwerp van de AirPods Pro. Zo zullen ze de wat ovale vorm van de Pro overnemen, evenals de kortere steeltjes en de nieuwe drukbediening die daar in zit. De silicone tipjes zullen echter exclusief voor de Pro blijven.

Ook wordt verwacht dat er extra mogelijkheden voor de bewegingssensor naar de AirPods 3 zullen komen. Hierdoor zou Spatial Audio met headtracking, wat in de herfst wordt toegevoegd aan Apple Music, ook te gebruiken zijn op de AirPods 3. Met deze functie lijkt het net alsof het geluid helemaal om je heen zit, en je je hoofd in een ruimte vol muziek beweegt. Momenteel is de functie al aanwezig bij de AirPods Pro en AirPods Max.

En de AirPods Pro 2?

De AirPods Pro 2 laten helaas nog even op zich wachten. De verwachting is namelijk dat de aankondiging daarvan pas in 2022 zal zijn. Volgens de huidige geruchten kunnen we op de AirPods Pro 2 nieuwe ingebouwde gezondheidsfuncties verwachten zoals fitnesstracking, en een totaal nieuw design waarmee de welbekende steeltjes compleet verdwijnen.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de AirPods 3? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Nikkei Asia

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar