Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

AirPods 3 lancering komt eerder dan je denkt!

Auteur: Ward Edema
0 reacties
AirPods 3 lancering


Lees verder na de advertentie

Er wordt al lang over gespeculeerd, maar binnenkort zou dan eindelijk de lancering van de AirPods 3 moeten komen. Met een nieuw ontwerp én nieuwe functies.

AirPods 3 lancering

Volgens nieuwswebsite Nikkei Asia gaan de nieuwe AirPods vanaf augustus in productie. Hierdoor zouden ze in september al aangekondigd worden naast de iPhone 13, die ook in augustus in productie zal gaan. Het lijkt er dus op dat we op korte termijn naar meer Apple-producten uit kunnen kijken dan verwacht. En dat we dus iets sneller moeten sparen dan verwacht!

Nieuwe features

De verwachting is dat de derde generatie AirPods, door velen ook wel AirPods 3 genoemd, een totaal nieuw ontwerp zullen krijgen dat veel overeenkomsten zal tonen met het ontwerp van de AirPods Pro. Zo zullen ze de wat ovale vorm van de Pro overnemen, evenals de kortere steeltjes en de nieuwe drukbediening die daar in zit. De silicone tipjes zullen echter exclusief voor de Pro blijven.

Ook wordt verwacht dat er extra mogelijkheden voor de bewegingssensor naar de AirPods 3 zullen komen. Hierdoor zou Spatial Audio met headtracking, wat in de herfst wordt toegevoegd aan Apple Music, ook te gebruiken zijn op de AirPods 3. Met deze functie lijkt het net alsof het geluid helemaal om je heen zit, en je je hoofd in een ruimte vol muziek beweegt. Momenteel is de functie al aanwezig bij de AirPods Pro en AirPods Max.

En de AirPods Pro 2?


kooptip

De AirPods Pro 2 laten helaas nog even op zich wachten. De verwachting is namelijk dat de aankondiging daarvan pas in 2022 zal zijn. Volgens de huidige geruchten kunnen we op de AirPods Pro 2 nieuwe ingebouwde gezondheidsfuncties verwachten zoals fitnesstracking, en een totaal nieuw design waarmee de welbekende steeltjes compleet verdwijnen.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de AirPods 3? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Nikkei Asia