Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

iPhone SE 2020 prijs flink verlaagd: tot 29% korting

Auteur: Ward Edema
0 reacties
iPhone SE 2020 prijs


Lees verder na de advertentie

Dat de iPhone SE 2020 prijs flink af zou nemen nu het 2022-model er is, lag voor de hand. Maar de prijs zakt de laatste tijd wel érg snel, met tot maar liefst 29% eraf. Hier vind je de deal.

iPhone SE

iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 mag dan wel twee jaar oud zijn, hij gaat voor een budgetmodel nog steeds goed mee. Door z’n snelle A13 Bionic-chip ondersteunt hij nog jaren aan iOS-updates, en je levert ten opzichte van de nieuwe iPhone SE 2022 niet eens zo veel in.

Het grootste verschil is de iets oudere chip, een paar ontbrekende camerafuncties (zoals Deep Fusion en Slimme HDR 4), en het ontbreken van 5G-ondersteuning. Je krijgt verder dezelfde 12-megapixel camera, hetzelfde display en hetzelfde design als in het nieuwe model.

iPhone SE 2020 prijs


kooptip


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil


De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De iPhone SE 2020 was oorspronkelijk € 489, en daarmee 50 euro goedkoper dan de iPhone SE 2022. Voor dit bedrag kreeg je 64 GB opslag.

Nu is de prijs flink afgenomen bij Bol.com. Hierdoor betaal je tot 29% minder, waardoor het gat met het nieuwe model is toegenomen tot zo’n 180 euro. Daarmee is de budget-iPhone nu eindelijk écht een budget-iPhone. En ben je toch meer geïnteresseerd in het nieuwe model? Lees dan ons artikel over de iPhone SE 2022 prijs.

Let op: dit soort acties zijn vaak van korte duur. Mocht de actie verlopen zijn, probeer dan alsnog af en toe te kijken: soms komen kortingen op Bol.com namelijk weer terug als er weer voorraad is.

Meer deals en nieuws

Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Apple, en de laatste deals voor iPhones, iPads, Macs en meer? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!