Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

5x deze Apple-event onthullingen worden vanavond verwacht

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Apple Event 2020 voorspellingen


Lees verder na de advertentie

De september-keynote van Apple gaat vanavond van start. Die is dit jaar anders dan anders – zo denkt ook Mark Gurman. In een artikel op Bloomberg deelt de betrouwbare Apple-insider zijn Apple Event 2020 voorspellingen voor vanavond.

Apple Event 2020 voorspelling

‘Het evenement van Apple zal vooral opmerkelijk zijn vanwege wat niet wordt onthuld: nieuwe iPhones’, verwacht hij. Traditioneel onthult Apple ze in september, maar de aankondiging van de iPhone 12 wordt door een vertraging pas in oktober verwacht.

In plaats daarvan draait het vanavond vooral om nieuwe Apple Watches en iPads, denkt hij. Dit zijn de Apple Event 2020 voorspellingen van Gurman:

  1. Een nieuwe Apple Watch Series 6. Belangrijkste verbetering: een sensor om het zuurstofgehalte in het bloed te meten.
  2. De aankondiging van een goedkope Apple Watch, waarmee Apple wil concurreren met Fitbit.
  3. Een nieuwe iPad Air 4. Het ontwerp (zonder thuisknop) lijkt veel op de iPad Pro. Heeft wel een langzamere processor en mist wat functies, zoals het ProMotion-scherm.
  4. De lancering van een voordeelbundel: Apple One. Daarmee abonneer je je op meerdere Apple-diensten (zoals Apple Music en Apple TV+), voor een lager tarief.
  5. De releasedatum van iOS 14, iPadOS 14 en watchOS 7. Die zijn deze maand voor iedereen te installeren.

November

Na vandaag is Apple nog niet klaar met de Special Events. In oktober komt er vermoedelijk nog een die in het teken staat van de nieuwe iPhone 12-modellen. In november is Apple van plan de nieuwe Mac-computers met eigen chips aan te kondigen, schrijft Gurman.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Ook werkt Apple aan zijn eerste over-ear koptelefoon. Die is tegen het einde van het jaar klaar, verwacht de Apple-insider. Dit geldt ook voor een accessoire voor het lokaliseren van objecten, de AirTag. Verder heeft Apple een nieuwe HomePod in ontwikkeling. Die ziet eruit als het origineel, maar is kleiner en goedkoper. Het is nog niet duidelijk wanneer Apple deze producten presenteert.

Vanavond weten we als het goed is al meer. Wil je op de hoogte blijven van de aankondigingen en na de keynote een samenvatting met de hoogtepunten ontvangen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Bloomberg