Terug naar ‘Apple verrast vandaag met goedkope Apple Watch SE’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple verrast vandaag met goedkope Apple Watch SE’

Door Koen van Ekeren14 september 2020 11:292 min. leestijd0

Update: De Apple Watch SE is zojuist aangekondigd! Je leest er alles over in het artikel Officieel: Apple lanceert goedkope Apple Watch SE.


De kans is groot dat Apple vandaag (dinsdag) niet één, maar twee nieuwe Apple Watch modellen presenteert. De een is de meest uitgebreide versie en volgt de Apple Watch Series 5 (€ 578) op. Daarnaast onthult Apple een goedkope Apple Watch SE, meldt Jon Prosser.

Goedkope Apple Watch SE release

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple Watch SE release

Dat Apple werk maakt van een budgetvriendelijke Apple Watch, is zo goed als zeker. Dit werd onder meer gemeld door de bekende Apple-insider Mark Gurman. Die Watch zou moeten concurreren met goedkopere fitnesstrackers, zoals die van Fitbit.

De grootste vraag is wanneer het klokje wordt aangekondigd, en mogelijk is dat al vanavond. Apple-leaker Jon Prosser meldt in een tweet dat zijn bronnen zeker weten dat Apple vandaag een goedkopere Apple Watch aankondigt. Mogelijk krijgt deze de naam Apple Watch SE.

In een eerdere tweet zei hij dat de goedkope Watch vergelijkbaar is met de Apple Watch Series 4. Ook is hij wederom in twee maten verkrijgbaar: 40 mm en 44 mm. Verder heeft hij geen always-on display en ontbreekt er ECG waarmee je een hartfilmpje maakt.

We houden wel een voorzichtige slag om de arm. Het is gebleken dat Prosser bronnen heeft die dicht bij het vuur zitten, maar de leaker heeft het niet altijd bij het juiste eind. In een eerdere tweet voorspelde hij bijvoorbeeld dat de nieuwe Apple Watch en iPad vorige week dinsdag zouden worden aangekondigd.

Prijs

Eerder schreven we over een bericht van leaker Komiya. Hij meldde dat de budget-smartwatch gebaseerd is op de Apple Watch Series 3 in plaats van 4. Aan de binnenkant zou de Watch wel over het nieuwste van het nieuwste beschikken, met onder meer een S6-chip. Die wordt ook bij de Series 6 verwacht. De prijs zou hetzelfde zijn als bij de huidige Apple Watch Series 3: € 229.

Vanavond weten we al meer, want dan organiseert Apple een event met productonthullingen. Wil je op de hoogte blijven van de aankondigingen en na de keynote een samenvatting met de hoogtepunten ontvangen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief:

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar