Terug naar ‘Apple combineert diensten in voordeelbundel: Apple One’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Apple combineert diensten in voordeelbundel: Apple One’

Door Laura Grootaarts13 augustus 2020 12:572 min. leestijd0

Apple is van plan om verschillende betaalde diensten te bundelen tegen een aantrekkelijker tarief. Nu is de naam van deze bundel gelekt: het wordt waarschijnlijk Apple One.

Apple TV+ The Morning Show

Apple One: bundel van Apple-diensten

Apple biedt steeds meer betaalde diensten aan: denk aan Apple Music voor muziek, Apple Arcade voor games en Apple TV+ voor series. Abonneer je je overal op, dan loopt dat aardig in de papieren. Maar volgens Bloomberg komt er met Apple One een bundeling van diverse diensten. Dat is goedkoper dan diverse losse abonnementen. Bloomberg noemt ook een mogelijke releasedatum: in oktober zou het zover moeten zijn. Apple One zou tegelijk met de nieuwe iPhone 12 verschijnen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Geruchten over een bundeling van diverse betaalde Apple-diensten zijn er al een hele tijd. In de code van iOS 13 zijn onlangs nog zeer concrete aanwijzingen gevonden die hierop wijzen. Zo wordt er gesproken over een ‘bundle offer’ en een ‘bundle subscription’.

Met een van de bundels krijg je waarschijnlijk ook toegang tot een nieuwe abonnementsdienst: Apple Fitness. Hiermee kunnen virtuele lessen worden bekeken op de iPhone, iPad en Apple TV.

Onthulling tijdens Apple-keynote

Het is nog niet duidelijk welke diensten gebundeld worden en hoe duur Apple One wordt. Bloomberg spreekt over ‘bundels’, meervoud dus, waarschijnlijk valt er dus wat te kiezen. Momenteel biedt Apple de volgende betaalde services aan:

  • Apple Music: € 9,99 per maand
  • Apple TV+: € 4,99 per maand
  • Apple Arcade: € 4,99 per maand
  • iCloud-opslag: 50 GB, 200 GB, of 2 TB: € 0,99, € 2,99 of € 9,99 per maand
  • Apple News+: $ 9,99 per maand (alleen beschikbaar in de VS, Verenigd Koninkrijk, Australië en Canada)

Waarschijnlijk wordt Apple tijdens de eerstvolgende keynote van Apple onthuld. Gewoonlijk vindt de keynote plaats in september, maar dit jaar vindt het iPhone-event mogelijk pas in oktober plaats. Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: Bloomberg

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar