Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Teufel viert 10-jarig jubileum met mooie deals

Auteur: iCreate
0 reacties
tien jaar teufel: rockster go


Lees verder na de advertentie

Het Duitse audiomerk Teufel bestaat sinds tien jaar ook in Nederland en heeft in die tijd veel moois gemaakt. Tien jaar Teufel: dat betekent de hoogste tijd voor een feestje! Teufel geeft ter gelegenheid van het jubileum korting op tien van hun populairste producten – bekijk hier alle deals. Wij lichten hieronder alvast onze favorieten uit.

Retro radio

Teufel Radio 3sixty 2020

De vernieuwde versie van de Teufel Radio 3Sixty ziet er door zijn retro looks uit alsof hij een flinke tijdreis heeft gemaakt – maar vergis je niet! Deze radio heeft alles wat je van een radio anno nu mag verwachten. Hij ondersteunt om te beginnen natuurlijk FM, maar daarnaast ook DAB+, internetradio, bluetooth, netwerkshares, Spotify en aux. Een gaaf detail is het superscherpe kleurenschermpje.

Boom, boom, boom, boom


kooptip

We blijven nog even in de retro-sferen. Weet je nog, die gigantische gettoblasters, uit de jaren tachtig? In zekere zin waren ze de voorloper van de huidige bluetooth speakertjes die je nu overal mee naartoe sjouwt. Teufel vond het tijd worden voor een ode aan de gettoblaster, en zodoende maakte de Teufel Boomster zijn opwachting. Boom, boom, boom, boom, I want you in my room!

Robuuste bluetooth speaker

Over bleutooth speakertjes die je overal mee naartoe sjouwt gesproken: daar is natuurlijk ook een Teufel-variant van: de Teufel Rockster Go. Hij is bijzonder compact, hartstikke robuust en kan ook prima tegen water. Perfect dus voor een dagje aan het strand. Voor zo’n klein ding maakt-ie behoorlijk wat lawaai.

Teufel Airy True Wireless

Teufel Airy TW 2

Sinds Apple de razend populaire AirPods lanceerde, heeft ieder zichzelf respecterend audiomerk een setje echt draadloze oortjes in zijn assortiment. Dat geldt ook voor Teufel. De Teufel Airy True Wireless is wat ons betreft een van de beste AirPods-alternatieven. Qua geluidskwaliteit houden ze het midden tussen de reguliere AirPods en de AirPods Pro.

Exclusief voor het goede doel

Iedereen mag meedelen in de feestvreugde! Teufel doneert een set ULTIMA 40 speakers aan Sounds of Change, een Nederlandse non-profitorganisatie die met muziek de wereld een beetje leuker maakt. De speaker wordt verloot onder donateurs – en het gaat om een heel speciale handbeschilderde versie die niet in de winkels te koop zal zijn.

Wil je alle deals van Teufels nog eens rustig bekijken? Je vindt ze allemaal op deze actiepagina.