Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Teufel Rockster Go: gaan, gaan, gaan!

Auteur: Terry Stooker
0 reacties
Teufel Rockster Go


Lees verder na de advertentie

Voor ieder wat wils, dat is de perfecte omschrijving van de line-up van Teufel. Voor elke toepassing en voor elk budget heeft de Duitse audiogigant wel een speaker. Zo is de Rockster Go een redelijk goedkope, compacte bluetooth-speaker die erom vraagt meegenomen te worden naar buiten.

   Teufel Rockster Go

Compact, robuust en waterdicht

Lekker aan de rand van het zwembad of mee in een verfrissende regenbui? Dankzij de IPX7-classificatie deert een half uur onder water hem niets. Daarnaast is de Go zo robuust dat hij tegen een stootje kan.

Uiteindelijk koop je een speaker natuurlijk niet om hiermee te voetballen of om deze te verzuipen, maar om je favoriete muziek te luisteren. De geluidskwaliteit is minstens zo belangrijk als de bouwkwaliteit. En ook dat is bij de Rockster Go wel in orde. Middels bluetooth of een aux-kabeltje verbind je de speaker met je iPhone. Gezien het formaat is het geluid groots. De Go weet een gemiddelde ruimte met gemak te vullen en klinkt aangenaam op zowel lage als hoge volumes. Een echte audiofiel zal er minder gelukkig van worden, maar dat is de markt ook niet van de Go. Zet je de speaker heel hard, dan wordt het geluid wel wat wollig.

Teufel Rockster Go


kooptip

De Go heeft zelfs zijn eigen geluidskaart aan boord, die geactiveerd wordt zodra je hem via usb aansluit op je Mac. Deze tilt de geluidskwaliteit naar een nog net wat hoger niveau, al zul je hier weinig gebruik van maken. Deze speaker neem je namelijk met je mee overal naartoe. En met een accuduur van zo’n twaalf uur blijft de Rockster Go gaan.

[product teufel-rockster-go]

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Geluid wat wollig op hoog volume