Terug naar Teufel Nederland bestaat 10 jaar en verloot deze supergave speakers
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Teufel Nederland bestaat 10 jaar en verloot deze supergave speakers

Door Laura Grootaarts1 juni 2021 14:102 min. leestijd0

Teufel Nederland bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden! Dat doet het van oorsprong Duitse audio-merk om te beginnen met fijne kortingen en winacties in de webshop, maar ook met iets heel bijzonders: Teufel heeft een unieke set Ultima 40 luidsprekers ter beschikking gesteld om geld in te zamelen voor non-profitorganisatie Sounds Of Change.

Teufel x Naomi King Ultima 40

Teufel x Naomi King Ultima 40

De Ultima 40 hifi-towerspeakers vormen al jaren een van de populairste Teufel-producten en dat is niet voor niets. Het geluid is dik in orde en vult met gemak je hele huiskamer! De speakers mogen bovendien niet alleen gehoord, maar ook gezien worden – en voor deze speciale versie geldt dat zelfs nog meer.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De speakers zijn beschilderd door de Rotterdamse streetart-artieste Naomi King, die bekendstaat om haar opvallende kleurgebruik. Hoe het ontwerp tot stand is gekomen, zie je in de onderstaande video (leuk detail voor Apple-liefhebbers: in het ontwerpproces komt er ook een iPad plus Apple Pencil aan te pas).

Ten goede aan Sounds of Change

Met deze heel speciale speaker steunt Teufel Sounds of Change. Dit is een Nederlandse non-profitorganisatie die probeert om de wereld te verbeteren middels muziek. Zo brengen ze muziek naar kinderen in vluchtelingenkampen, zodat die even kunnen ontsnappen aan de realiteit.

Oprichter Lucas Dols zegt het volgende over de Teufel-samenwerking: ‘We staan beide voor de kracht van muziek en geloven dat iedereen er laagdrempelig toegang tot moet hebben. Wij creëren muziek en Teufel maakt met zijn producten de volgende stap mogelijk: dat muziek gehoord kan worden.’

Zo doe je mee

Als je tussen 31 mei en 9 juni een donatie doet aan Sounds Of Change, maak je kans op de handbeschilderde ULTIMA 40 speakers Teufel x Naomi King. Deze bijzonder uitvoering is niet te koop in de winkel. Lees hier alles wat je moet weten over de actie.

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar