Terug naar Teufel Boomster: Boom boom boom boom, I want you in my room?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Teufel Boomster: Boom boom boom boom, I want you in my room?

Door Sven Lamers1 mei 2018 09:162 min. leestijd0

In de jaren zeventig en tachtig waren ze uitermate hip: gettoblasters. Grote, toch draagbare speakers met twee flinke luidsprekers en veel vermogen die behoorlijk wat herrie kunnen schoppen. Tegenwoordig zie je bijna niemand meer met zo’n gettoblaster op zijn schouder lopen. Speakermerk Teufel wil daar verandering in brengen met de Teufel Boomster.

Moderne gettoblaster

Zoals het hoort voor een moderne gettoblaster is de Teufel Boomster best groot. Niet zo groot als de modellen uit de jaren tachtig, maar veel groter dan andere hedendaagse bluetooth-speakers. Het design is onopvallend, dankzij een matzwarte behuizing van plastic en metaal. Het handvat aan de bovenkant is praktisch, zo neem je de speaker gemakkelijk mee. Ook is de Boomster spatwaterdicht. Handig voor feestjes met een zwembad erbij.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bluetooth-speaker met radio!

Naast het handvat heb je aantal touch-knoppen (zonder haptische feedback, dus je voelt geen bevestiging) om het volume te regelen en de geluidsbron in te stellen: aux, bluetooth of radio. Ja, je leest het goed, de Boomster ondersteunt radio en dan zowel in de analoge FM- als de digitale DAB+-variant. Een mooie aanvulling voor een bluetooth-speaker, vinden we. Uiteraard heeft de Boomster ook een ingebouwde accu die het zo’n 16 uur volhoudt. Is die leeg, dan kun je met acht AA-batterijen nog een paar extra uurtjes vooruit. Om ervoor te zorgen dat ook je iPhone de bijna 24 uur muziek afspelen doorkomt, kun je die dankzij de usb-aansluiting ook opladen.

Comeback van de gettoblaster

Van een moderne gettoblaster hadden we qua geluid vooral een ding verwacht: een dikke bas. En als je wilt, kun je die ook krijgen; je stelt de subwoofer namelijk apart van het volume in. Daarnaast overtuigt de Boomster echter met een mooi gebalanceerd geluid. Alles klinkt heel natuurlijk en er gaan geen details verloren. Wat ons betreft is Teufel met de Boomster de comeback van de gettoblaster geslaagd.

Plus
  • Klinkt goed en kan best hard
  • Lange accuduur
  • Spatwaterdicht
  • Radio
Min
  • Knoppen geven geen haptische feedback.
Bekijk dit product
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar