Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit zijn beste Black Friday-deals van Teufel

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Teufel Motiv Go


Lees verder na de advertentie

Black Friday is officieel pas morgen, maar de stuntprijzen vind je nu al overal. Ook de audio-experts van Teufel doen hier uiteraard aan mee en hebben op een speciale pagina al hun aanbiedingen voor Black Friday verzameld.

Teufel Supreme On

De beste Black Friday-aanbiedingen bij Teufel

Wat voor een soort audio-product je ook wilt hebben, de kans is groot dat je op Black Friday bij Teufel iets gaat vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Airy True Wireless-oordopjes? Deze uitstekende concurrent van Apple’s AirPods gaat met Black Friday voor 119 euro over de toonbank in plaats van 149 euro. Liever geluid voor onder je televisie in plaats van direct in je oren? In dat geval is er de Cinebar Ultima! Daar is de prijsdaling zelfs nog groter. Die kost namelijk slechts € 449,99 in plaats van € 699,99. En Teufel heeft nog meer producten in de aanbieding, zoals de Ultima 40 Active-speakers (€ 799,99), de Boomster Go (€ 69,99) en Rockster Cross (€ 229,99).

Nog meer aanbiedingen?

Ben je benieuwd naar nog meer Black Friday-aanbiedingen? Daar houden we jullie natuurlijk ook graag van op de hoogte. Op een speciale pagina verzamelen we alle aanbiedingen die de moeite waard zijn. Uiteraard ook van Teufel, maar ook van Apple en andere bedrijven.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt