Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Black Friday 2023: waar moet je zijn als Apple-fan?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Black Friday 2022 Mac

Black Friday 2023 laat niet meer lang op zich wachten: op vrijdag 24 november is het zover! Het prijzencircus is al jaren een traditie in Amerika en heeft nu duidelijk ook ons land bereikt. Steeds meer Nederlandse winkels en webshops zijn van de partij. Het startschot dus voor je Sinterklaas- of kerstaankopen. Of het ideale moment om toe te slaan als je al langer op een wat duurder product aast! Maar waar moet je als Apple-fan zijn voor de beste Apple Black Friday 2023 deals?

Black Friday

Black Friday 2023: wanneer gaat het van start?

Black Friday is de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten, en dat is de vierde donderdag van november. Black Friday duurt ondanks de naam heel wat langer dan een dag: je kunt al eerder je slag slaan.

In de week voorafgaande aan de 24e november wordt er al flink gestunt met de prijzen. De uitverkoop duurt vervolgens nog zeker tot het weekend na Black Friday én de maandag erop. Die dag heet Cyber Monday: oorspronkelijk het antwoord van online winkels op Black Friday, maar in de praktijk is deze hele periode gewoon één groot prijzenfestijn. De koopjesjacht kan dus beginnen – maar waar moet je zijn voor iPhones, AirPods, MacBooks en meer?

Black Friday 2023 bij Apple

Black Friday: Apple zelf doet er niet echt enthousiast aan mee. Wat we ervan verwachten? Net zoals de voorbije jaren bestaat Apple Black Friday waarschijnlijk uit een meerdaags shopping-event (de term Black Friday gebruiken ze hierbij niet eens). Wat dat inhoudt? Geen hoge kortingen, helaas. Bij aankoop van een Apple-product krijg je een Apple Store-cadeaubon die je bij Apple zelf kon besteden aan weer een ander product.
Gelukkig zijn er ook andere winkels die producten van Apple verkopen en die wel interessante Apple aanbiedingen hebben.

Welke winkels doen mee aan Black Friday 2023?

Hieronder vind je een lijst met webshops die met Black Friday 2023 mogelijk interessante aanbiedingen hebben voor Apple-fans. Het gaat dan niet per se om Apple-producten als iPhones of AirPods, maar om bijvoorbeeld accessoires of andere elektronica. De moeite waard om eens rond te neuzen!

Black Friday Deals om naar uit te kijken

  • iPhone deals: de iPhone 15 maakt dit najaar zijn debuut, die gaat nog niet in de korting. Maar oudere modellen, zoals de iPhone 13 of iPhone SE waarschijnlijk wel. Ook met deze toestellen kun je nog jaren vooruit.
  • iPad deals: een iPad om te netflixen, een beetje te surfen of te FaceTimen met de (klein)kinderen. Of als een fijne aanvulling op je thuiskantoor. Er is altijd wel een reden om een iPad te willen hebben. Waarschijnlijk kondigt Apple snel nieuwe iPads aan en gaan veel van de huidige modellen in de sale.
  • AirPods deals: de draadloze oordopjes van Apple zijn al jaren razendpopulair. Met Black Friday vliegen ze waarschijnlijk al helemaal als warme broodjes over de toonbank. Er zijn veel soorten en ook hier geldt dat de oudere waarschijnlijk goedkoper worden.
  • Apple Watch deals: ook al zo’n accessoire dat bijna iedere iPhone-eigenaar wel wil hebben. Het slimme horloge helpt je op een leuke manier om fit, gezond en actief te blijven. En de modellen van de afgelopen jaren zijn nog helemaal bij de tijd.