Terug naar 'Apple lanceert dit jaar een nieuwe Mac mini 2018'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Apple lanceert dit jaar een nieuwe Mac mini 2018'

Door Koen van Ekeren12 juli 2018 09:332 min. leestijd0

Twee weken geleden schreven we over het leger aan nieuwe Apple-producten dat er dit jaar aan zit te komen: drie nieuwe iPhones, een iPad met Face ID, een goedkopere MacBook én een vernieuwde Apple Watch. Maar daar blijft het niet bij, verwacht Apple-analist Ming-Chi Kuo. Er is ook een nieuwe Mac mini 2018 op komst!

mac mini 2018

Nieuwe Mac mini 2018

1365 dagen. Zo lang is het geleden dat Apple de Mac mini voor het laatst heeft geüpdatet. De compacte desktopcomputer is dus wel rijp voor een opfrissing en die komt er dit najaar, stelt Kuo. Meer details geeft de Apple-analist niet, maar het is aannemelijk dat hij wordt aangedreven door een nieuwe processor. Of er bij de nieuwe Mac mini 2018 iets verandert aan het ontwerp, is gissen.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Het gerucht komt onverwachts, aangezien het de laatste tijd bijzonder stil was rondom de mini. Veel Mac-liefhebbers zullen blij zijn met de verversing, want het is Apple’s meest betaalbare en compacte Mac. De huidige Mac mini heeft een vanafprijs van €567,91 en is nog geen 20 centimeter breed.

Goedkope MacBook

Naast de budgetdesktop zou Apple dit jaar ook met een budgetlaptop op de proppen komen: een 12-inch MacBook. Eerder dacht Kuo dat hij deel zou uitmaken van de MacBook Air-familie, maar dat idee heeft hij nu losgelaten. Volgens eerdere geruchten krijgt de goedkope MacBook een Retina-scherm en is hij fors goedkoper dan de 13-inch MacBook Air, die €1097,91 kost.

In totaal rekent Kuo, die wordt gezien als ’s werelds meest betrouwbare Apple-analist, op liefst 8 nieuwe Apple-producten in het najaar van 2018. Welke dat zijn, lees je in het artikel Overvolle Apple-keynote met Mac mini, iPad Pro met Face ID en meer.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar