Terug naar Dit presenteerde Apple niet op het Event (en dit komt er in 2018 nog aan)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit presenteerde Apple niet op het Event (en dit komt er in 2018 nog aan)

Door Koen van Ekeren13 september 2018 15:423 min. leestijd0

Woensdagavond deed Apple vier grote onthullingen. Het deed de opvolger van de iPhone X uit de doeken (iPhone Xs), het lanceerde een iPhone met het grootste scherm ooit (iPhone Xs Max), er werd een budgetmodel aangekondigd (iPhone Xr) en dan was er ook nog de sterk vernieuwde Apple Watch Series 4. En sommige producten schitterden door afwezigheid …

Nieuwe Apple-producten 2018

Tijdens de keynote waren er een paar producten die kans hadden de keynote te halen, maar niet genoemd werden:

1. iPad Pro 2018iPad Pro met Face ID

Dat Apple in 2018 nog met een radicaal vernieuwde iPad Pro komt, is vrijwel zeker. Dit weten we bijvoorbeeld dankzij voorspellingen van de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo. Bovendien bevat iOS 12 verschillende hints die wijzen op een iPad Pro met Face ID.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ook bij de iPad Pro lijkt de thuisknop dus te verdwijnen. Aan de bovenkant van het scherm zou een TrueDepth-camera aanwezig zijn. Die maakt Face ID mogelijk, dus je ontgrendelt de iPad Pro 2018 met je gezicht, in plaats van je vinger. Verder is de iPad naar verluidt even groot als de huidige iPad Pro van 10,5-inch, maar doordat er veel minder rand is, is er meer scherm.

2. Goedkopere 13-inch MacBook

nieuwe goedkopere macbook air 2018

Er zijn ook concrete aanwijzingen dat Apple dit jaar een goedkope 13-inch MacBook presenteert. De MacBook zou het nieuwe instapmodel moeten worden. Nu is dat nog de 13-inch MacBook Air, die € 1097,91 kost.

Volgens insiders lijkt de MacBook sprekend op de MacBook Air, maar dan met Retina-scherm en dunnere randen rondom het 13-inch display. Verder zou hij uitgerust zijn met een Kaby Lake-processor.

3. AirPods 2

AirPods

De AirPods krijgen dit jaar waarschijnlijk nog een opvolger. Volgens het betrouwbare Bloomberg beschikken de high-end AirPods over een hoop nieuwe functies, zoals noise-cancelling. Ook zou het mogelijk om zijn om Siri via de magische woorden ‘Hé Siri’ te activeren. Op dit moment moet je daarvoor nog twee keer op een van de oortjes tikken.

4. AirPower

AirPower release

Ook AirPower haalde de keynote niet. Daarmee heeft Apple’s oplaadmat al een jaar geen teken van leven gegeven. Of de AirPower ooit nog verschijnt en wanneer, is een groot vraagteken. Zeker nu Apple alle verwijzingen naar AirPower van de website heeft gehaald.

Wanneer verschijnen de producten wél?

We verwachten dat Apple de aankondiging van de iPad Pro 2018 en de goedkope MacBook niet af doet met een persbericht. Mogelijk organiseert Apple nog een extra event in oktober. In 2016 was dat bijvoorbeeld het geval bij de introductie van de MacBook met Touch Bar. De AirPods 2 verschijnen volgens geruchten pas aan het eind van dit jaar.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »

Praat mee!

avatar