Terug naar Stortvloed aan nieuwe Apple-producten op komst: iPhones, Watch, Mac en iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Stortvloed aan nieuwe Apple-producten op komst: iPhones, Watch, Mac en iPad

Door Koen van Ekeren11 september 2018 10:173 min. leestijd0

Vlak voor hét Apple-evenement van het jaar, dat woensdagavond begint, heeft Ming-Chi Kuo zijn laatste voorspellingen gedaan. Als de zeer betrouwbare analist het bij het goede eind heeft, dan wordt de tweede helft van 2018 zeer spectaculair. Kuo rekent voor dit jaar nog op nieuwe iPhones, iPads, Macs, Apple Watches en meer.

nieuwe Apple producten 2018

Nieuwe Apple Watch en iPhone 2018

Woensdagavond presenteert zeer waarschijnlijk drie nieuwe iPhones: de iPhone Xs, iPhone Xs Plus (of Max) en de iPhone Xr. De laatste iPhone 2018, het budget-toestel, wordt waarschijnlijk de populairste van allemaal. Apple heeft echter problemen gehad met de productie van het lcd-scherm van dit toestel, stelt Kuo. Hierdoor zou de iPhone Xr pas eind september of begin oktober in de winkels liggen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Ook staat er voor morgen een nieuwe Apple Watch Series 4 op het programma. Deze Watch heeft slimmere randen en is volgens Kuo uitgerust met een keramische achterkant. De huidige Apple Watch-modellen doen het nog met composiet. Daarnaast zou de Apple Watch ECG (ook wel elektrocardiogram) ondersteunen, waarmee het mogelijk is om de elektrische activiteit van de hartspier te meten.

Nieuwe Macs en iPad Pro 2018

iPad Pro met Face ID

Ook komt er een iPad Pro met Face ID. Die zou geleverd worden met een snelle 18 Watt-oplader met USB-C-poort. Even waren er geruchten dat die 18 Watt-oplader geleverd wordt bij de iPhone Xs (Plus) en iPhone Xr, maar volgens Kuo is dat nog steeds met de de 5 Watt-lader.

Kuo doet ook zijn zegje over nieuwe Macs: hij rekent voor dit jaar nog op een goedkopere MacBook van 12-inch. Dit model ondersteunt Touch ID maar bezit geen Touch Bar, zo claimt Kuo.

Tot slot komt Apple in de tweede helft van 2018 nog een AirPower-oplaadmat en nieuwe AirPods. Deze high-end AirPods krijgen een hoop nieuwe functies, zoals noise-cancelling en zouden aan het eind van het jaar worden uitgebracht.

Producten Apple keynote 2018

Samengevat: Kuo rekent voor 2018 nog op een nieuwe iPhone, iPad, iPad, Mac, Watch, AirPower en AirPods. Welke van deze producten Apple woensdagavond tijdens de Kuo presenteert, laat Kuo in het midden.

Wij verwachten dat Apple het woensdag laat bij nieuwe iPhones en Apple Watches. En mogelijk krijgt de AirPower-oplaadmat ook een kleine rol in het Steve Jobs Theater, het auditorium waar de Apple-keynote plaatsvindt. De goedkope MacBook Pro en iPad Pro 2018 zien we pas op een later moment verschijnen, tijdens een extra event in oktober.

Apple-keynote

Woensdag (morgen) horen we meer over de nieuwe iPhone 2018-modellen. Naast de iPhone Xr zijn dat de iPhone Xs en de iPhone Xs Max. Apple geeft dan om 19.00 uur Nederlandse tijd een keynote. Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Twitter via @icreate_NL.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar