Terug naar Apple werkt aan iPhone XS Smart Battery Case
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple werkt aan iPhone XS Smart Battery Case

Door Sven Lamers19 december 2018 09:422 min. leestijd0

Een van Apple’s grootste designflops van de laatste jaren was ongetwijfeld de Smart Battery Case voor de iPhone 6, 6s en 7. Met dit hoesje krijgt je iPhone een externe batterij, zodat-ie langer zonder oplader overleeft. Hartstikke handig natuurlijk, alleen was Apple’s design niet echt geslaagd: de Smart Battery Case gaf je iPhone namelijk een lelijke ‘bochel’ aan de achterkant. Nu zijn er eerste aanwijzing voor een nieuwe Smart Battery Case voor de iPhone XS en het lijkt erop dat ook de bochel terugkeert.

Aanwijzingen voor Smart Battery Case in watchOS-bèta

In de meest recente bèta van watchOS werd een week geleden een symbool ontdekt dat gebruikt wordt om de accustand in de batterij-widget te laten zien. Het icoontje toont een hoesje dat erg op de oude Smart Battery Case lijkt, maar een verticale camera-uitsparing heeft. Zo’n verticale camera hebben alleen de iPhone X en iPhone XS. Als zo’n icoontje al in een watchOS-bèta te vinden is, dan is het al bijna zeker dat Apple het product ontwikkelt. De iPad Pro zonder thuisknop is overigens op een soortgelijke manier naar buiten gekomen.

Smart Battery Case iPhone XS

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Nog meer aanwijzingen in een planningsdocument

Gisteren verscheen dan een document voor winkeliers die Apple-producten verkopen. In een soort jaarplanning staat dat Apple nog voor 2018 een nieuw ‘leather’ en ‘silicone’ hoesje voor de iPhone XS wil uitbrengen. De resolutie van het plaatje is niet bijzonder hoog, maar er is bij een van de hoesjes wel duidelijk een ‘bochel’ en een verticale camera-uitsparing te herkennen. Volgens het document zou dat hoesje nog in de herfst van 2018 uitkomen, maar dan zou Apple nog maar een paar dagen hebben. Waarschijnlijker is dat het hoesje werd uitgesteld naar 2019. Maar dat er een Smart Battery Case voor de iPhone XS gaat komen, is dus zo goed als zeker.

Smart Battery Case planning

Niet voor de XS Max en XR?

We zetten wel vraagtekens bij een eventuele Smart Battery Case voor de iPhone XS Max en iPhone XR. Bij de eerste Smart Battery Case was er ook geen versie voor de Plus-iPhones, want die hadden volgens Apple al een batterij waarmee je een hele dag mee vooruit kon. In het planningsdocument staat echter wel een iPhone XS Max hoesje met bochel, maar geen voor de iPhone XR. De tijd zal uitwijzen welke iPhones nu wel of niet een Smart Battery Case krijgen.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar