Terug naar ‘iPhone 13 opslag: eerste iPhone met 1 TB opslag komt eraan!’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘iPhone 13 opslag: eerste iPhone met 1 TB opslag komt eraan!’

Door Laura Grootaarts13 september 2021 09:272 min. leestijd0

Morgen vindt het iPhone-event van Apple plaats. En nu de onthulling van de iPhone 13 nadert, weten we steeds meer over Apple’s nieuwe toptoestel. Dit weekend deed de bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo een boekje open over de iPhone 13 opslag: er zit dit jaar een model bij met maar liefst 1 TB opslag.

iPhone 13 camera

iPhone 13 opslag: tot maar liefst 1 TB!

De iPhone 13 krijgt volgens Kuo meer opslag. De reguliere iPhone 13 en de iPhone 13 mini krijgen opties van 128GB, 256GB en 512GB. Ter vergelijking: bij de iPhone 12 vorig jaar kon je nog kiezen uit 64, 128 en 256 GB. Dat betekent dat er geen iPhone met 64 GB te verkrijgen is.

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Bereid je Mac voor op macOS Sonoma

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS Sonoma.

Ook bij de luxere en duurdere modellen – de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max – zal er iets veranderen. Die zijn volgens Kuo verkrijgbaar met 128, 256, 512 GB én 1TB opslag. De optie met 1 TB is nieuw: nog nooit eerder had een iPhone zó veel opslag. Tot nu toe was 512 GB het maximale.

1 TB komt vooral van pas als je een fanatiek iPhone-fotograaf bent. Met een Pro-iPhone kun je foto’s maken in het Apple ProRaw-formaat. Dit jaar komt daar nog iets nieuws bij: het ProRes-formaat, waarmee je op de Pro-toestellen video’s in hoge kwaliteit kunt maken, met meer bewerkingsopties. Zoiets vreet ruimte.

iPhone 13 onthulling

Het is inmiddels duidelijk dat de iPhone 13-serie bestaat uit vier modellen: de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Naar verwachting hebben de toestellen verbeterde camera’s met portretmodus voor video en een functie voor astrofotografie. Het display krijgt een hogere verversingsgraad en mogelijk krijgt de iPhone 13 een always-on scherm, net zoals de Apple Watch.

Wat er klopt van alle geruchten horen we morgen: om 19.00 kun je het Apple-event live kijken. Naast de iPhone verwachten we ook een nieuwe Apple Watch Series 7 en AirPods 3. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste iPhone-nieuws en andere Apple-ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

Bron: MacRumors

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar