Terug naar Livestream: hier kun je het iPhone 14 Apple-event live kijken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Livestream: hier kun je het iPhone 14 Apple-event live kijken

Door Laura Grootaarts7 september 2022 08:202 min. leestijd

Het is bijna zover: vanavond vindt Apple’s Far out-event plaats. Tijdens de keynote zullen er ongetwijfeld weer allerlei nieuwe snufjes worden gepresenteerd, met als hoogtepunt de iPhone 14! Het event begint vanavond, op woensdag 7 september om 19:00 uur Nederlandse tijd, en je wilt het vast live kijken! Hieronder vind je de livestream van het Apple-event. Maar je kunt op meerdere manieren kijken.

1. Apple-event live kijken via YouTube

Het Apple Event is net als de vorige edities weer te volgen via een YouTube-livestream, die je hierboven ziet. Bij het openen van de link kun je alvast op ‘Herinneringen instellen’ klikken. Je ontvangt dan een melding als het iPhone 14-event op het punt staat om te beginnen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. Live kijken via iPhone, iPad of Mac

Met een iPhone, iPad of Mac kun je natuurlijk ook live kijken via de YouTube stream van hierboven, maar de Apple-event livestream is ook te vinden bij Apple zelf. Hiervoor navigeer je naar de speciale Events-pagina van Apple.

3. Livestream Apple Event via Apple TV

Je kunt ook rechtstreeks kijken via de Apple TV. Heb je de tweede of derde generatie Apple TV, dan verschijnt er vandaag vanzelf een speciaal kanaal waarop je het event live kunt volgen. Op de Apple TV 4 en nieuwer download je de Apple Special Event-app in de App Store. Bij de eerste generatie Apple TV (uit 2007) moet je het helaas doen met de eerste of tweede tip.

4. Via iCreate!

Hoef je het Apple-event niet live te kijken, maar wil je wel de ontwikkelingen van de keynote in de gaten houden? Volg dan @icreate_NL op Twitter! Heb je daar geen tijd voor, maar wil je na afloop wel een samenvatting lezen met alle hoogtepunten van de keynote? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens het event verwachten we een presentatie van de iPhone 14, de Apple Watch Series 8, een premium versie van deze Watch en een release datum van de nieuwe besturingssystemen, waaronder iOS 16. En de AirPods Pro zijn ook toe aan een opvolger, dus hopelijk worden deze nieuwe oortjes dan eindelijk onthuld. Meer details lees je in ons artikel Apple-event september 2022 verwachtingen: iPhone 14, AirPods en meer.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden