Terug naar Livestream: hier kun je het iPhone 15 Apple-event live kijken
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Livestream: hier kun je het iPhone 15 Apple-event live kijken

Door Laura Grootaarts12 september 2023 15:203 min. leestijd0

Apple’s iPhone-event staat gepland voor dinsdag 12 september, om 19:00 uur Nederlandse tijd, en je wilt het vast live kijken. Want Apple gaat tijdens het Wonderlust-event de nieuwe iPhone 15 aankondigingen, en een nieuwe Apple Watch – en misschien nog wel meer. Hieronder vind je de livestream van het Apple-event – Apple heeft die alvast klaargezet. Maar je kunt het evenement op meerdere manieren volgen.

1. Apple-event live kijken via YouTube

Het Apple-event is vanavond te volgen via een YouTube-livestream, die je hierboven ziet. Tip: bij het openen van de link kun je alvast op ‘Melding sturen’ tikken of klikken. Je ontvangt dan een melding als het WWDC-event op het punt staat om te beginnen. Om 19:00 uur gaat het Apple-event van start, die naar verwachting 1,5 uur duurt.

2. iPhone-event live kijken via TV-app

Een andere optie is de TV-app van Apple. Die app is beschikbaar op de iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Ook op de meeste smart-tv’s is de Apple TV-app aanwezig. In de tab ‘Kijk nu’ tik je op ‘Apple Events’. Hier vind je vanavond een livestream van de WWDC. Het is ook mogelijk om de keynote op een later moment terug te kijken.

3. Live kijken via iPhone, iPad of Mac

Met een iPhone, iPad of Mac kun je natuurlijk ook live kijken via de YouTube stream van hierboven, maar de Apple-event livestream is ook te vinden bij Apple zelf. Hiervoor navigeer je naar de speciale Events-pagina van Apple. Je kunt het event daar trouwens met maar één klik toevoegen aan je agenda,

4. Livestream Apple Event via Apple TV

Je kunt ook rechtstreeks kijken via de Apple TV. Heb je de tweede of derde generatie Apple TV, dan verschijnt er binnenkort vanzelf een speciaal kanaal waarop je het event live kunt volgen. Op de Apple TV 4 en nieuwer download je de Apple Special Event-app in de App Store. Bij de eerste generatie Apple TV (uit 2007) moet je het helaas doen met de eerste of tweede tip.

5. Via iCreate!

Hoef je het Apple-event niet live te kijken, maar wil je wel de ontwikkelingen van de keynote in de gaten houden? Volg dan @icreate_NL op Twitter! Heb je daar geen tijd voor, maar wil je na afloop wel een samenvatting lezen met alle hoogtepunten van de keynote? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Wat gaat er gebeuren?

Tijdens het event verwachten we de aankondiging van de iPhone 15-serie. Daarnaast staan er mogelijk twee Apple Watch-modellen op het programma: de Apple Watch Series 9 en de Apple Watch Ultra 2. Mogelijk presenteert Apple ook vernieuwde AirPods en horen we meer over iOS 17. Meer details lees je in ons artikel Apple-event september 2023 verwachtingen: iPhone 15 en meer!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar