Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Livestream: hier kun je WWDC 2024 terugkijken

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple event live kijken

Op 10 juni ging WWDC 2024 van start! Het meerdaagse event begon met een keynote waarin onder meer iOS 18 onthuld wordt. En natuurlijk Apple Intelligence. Kijk jij terug?

Lees verder na de advertentie

1. WWDC 2024 terugkijken via YouTube

Het Apple-event is terug te kijken via een YouTube-stream, die je hierboven ziet.

2. iOS 18-event live kijken via TV-app

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Een andere optie is de TV-app van Apple. Die app is beschikbaar op de iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Ook op de meeste smart-tv’s is de Apple TV-app aanwezig. In de tab ‘Kijk nu’ tik je op ‘Apple Events’. Hier vind je vlak voor het begin een livestream van de WWDC 2024. Het is ook mogelijk om de keynote op een later moment terug te kijken.

3. Live kijken via iPhone, iPad of Mac

Met een iPhone, iPad of Mac kun je natuurlijk ook live kijken via de YouTube stream van hierboven, maar de Apple-event livestream is ook te vinden bij Apple zelf. Hiervoor navigeer je naar de speciale Events-pagina van Apple. Je kunt het event daar trouwens met maar één klik toevoegen aan je agenda.

4. Livestream Apple Event via Apple TV

Je kunt ook rechtstreeks kijken via de Apple TV. Heb je de tweede of derde generatie Apple TV, dan verschijnt er binnenkort vanzelf een speciaal kanaal waarop je het event live kunt volgen. Op de Apple TV 4 en nieuwer download je de Apple Special Event-app in de App Store. Bij de eerste generatie Apple TV (uit 2007) moet je het helaas doen met de eerste of tweede tip.

5. Via iCreate!

Heb je geen zin om het event te bekijken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandagavond een mail met daarin de hoogtepunten van het event:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!