Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Livestream: hier kun je het Apple-event live kijken

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Apple-event oktober 2023 livestream

Apple’s event staat gepland voor de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 oktober. Het begint om 1 uur ’s nachts Nederlandse tijd, maar misschien wil je het toch zien. Want Apple gaat tijdens het Scary Fast-event naar verwachting nieuwe Macs aankondigen – en misschien nog wel meer. Hieronder vind je de livestream van het Apple-event – Apple heeft die alvast klaargezet. Maar je kunt het evenement op meerdere manieren volgen.

1. Apple-event live kijken via YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=ctkW3V0Mh-k/

Het Apple-event is vannacht te volgen via een YouTube-livestream, die je hierboven ziet. Tip: bij het openen van de link kun je alvast op ‘Melding sturen’ tikken of klikken, dan ontvang je vlak voor het event nog een reminder. De YouTube steam is ook de gemakkelijkste manier om het event later deze week nog eens terug te kijken.

2. iPhone-event live kijken via TV-app

Een andere optie is de TV-app van Apple. Die app is beschikbaar op de iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Ook op de meeste smart-tv’s is de Apple TV-app aanwezig. In de tab ‘Kijk nu’ tik je op ‘Apple Events’. Hier vind je vanavond een livestream van het Scary Fast-event. Het is ook mogelijk om de keynote op een later moment terug te kijken.

3. Live kijken via iPhone, iPad of Mac

Met een iPhone, iPad of Mac kun je natuurlijk ook live kijken via de YouTube stream van hierboven, maar de Apple-event livestream is ook te vinden bij Apple zelf. Hiervoor navigeer je naar de speciale Events-pagina van Apple. Je kunt het event daar trouwens met maar één klik toevoegen aan je agenda,

4. Livestream Apple Event via Apple TV

Je kunt ook rechtstreeks kijken via de Apple TV. Heb je de tweede of derde generatie Apple TV, dan verschijnt er binnenkort vanzelf een speciaal kanaal waarop je het event live kunt volgen. Op de Apple TV 4 en nieuwer download je de Apple Special Event-app in de App Store. Bij de eerste generatie Apple TV (uit 2007) moet je het helaas doen met de eerste of tweede tip.

5. Via iCreate!

Heb je geen zin om wakker te blijven voor het event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan dinsdagochtend een mail met daarin de hoogtepunten van het event:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!