Terug naar Hoe laat verschijnt iOS 17 en welke updates zijn er nog meer?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hoe laat verschijnt iOS 17 en welke updates zijn er nog meer?

Door Laura Grootaarts17 september 2023 19:562 min. leestijd0

Het is weer bijna tijd om je iPhone te updaten. Maandag verschijnt iOS 17, de grote iPhone-update van dit jaar. Maar ook een hoop andere Apple-apparaten kun je die dag bijwerken want er verschijnen nog veel meer updates. Hoe laat verschijnt iOS 17? En welke Apple-apparaten kun je dan nog meer bijwerken?

iOS 17 nieuwe functies

Hoe laat verschijnt iOS 17?

Kijk je uit naar de updates en wil je zo snel mogelijk al je Apple-apparaten bijwerken? Het heeft geen zin om de hele dag te gaan zitten refreshen. Apple heeft namelijk een vast tijdstip waarop de updates beschikbaar zijn. Om specifiek te zijn: iOS 17 verschijnt maandag 18 september, 19.00 uur Nederlandse tijd.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De afgelopen jaren was er eigenlijk maar één uitzondering op de regel: iOS 14 verscheen met enkele uren vertraging, maar wel nog op de aangekondigde avond. Houd er wel rekening mee dat het heel druk kan zijn op de servers van Apple. Het updaten kan daarom heel traag gaan. Wat dat betreft kun je beter een dagje wachten. Tegen die tijd is ook duidelijk of er geen eigenaardigheden in de software zitten.

Welke updates verschijnen nog meer?

iOS 17 is niet de enige update die aanstaande maandag verschijnt. Ook de volgende Apple-apparaten zijn klaar om geüpdatet te worden.

Al deze updates zijn vanaf maandag 18 september 19.00 uur te downloaden.

Bereid je voor op de updates met de volgende artikelen

Wil je je een beetje voorbereiden op de updates? Lees dan ook de volgende artikelen over de nieuwe besturingssystemen. Dan kun je er straks meteen mee aan de slag.

macOS Sonoma komt later

Voor één grote Apple-update moet je wat langer geduld hebben. Zoals altijd verschijnt de macOS update pas later dan de rest. De macOS Sonoma release dat is dinsdag 26 september om 19.00 uur. Wil je weten wat er nieuw is in macOS Sonoma, lees er dan meer over in ons dossier:

Meer weten over macOS Sonoma?
Bekijk dit dossier

Profiteer optimaal van de update met een iCreate-abonnement!

De iOS en macOS updates komen eraan, kun jij ook niet wachten om aan de slag te gaan met alle nieuwe functies? iCreate helpt je stap voor stap met alle updates, nieuwe functies van de besturingssystemen en nieuwe producten zoals de iPhone 15. Profiteer van de speciale kortingsactie en haal het maximale uit jouw vernieuwde Apple-producten.

Kies jouw abonnement

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar