Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Hoe laat verschijnt iOS 17 en welke updates zijn er nog meer?

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iOS 17 nieuwe functies


Lees verder na de advertentie

Het is weer bijna tijd om je iPhone te updaten. Maandag verschijnt iOS 17, de grote iPhone-update van dit jaar. Maar ook een hoop andere Apple-apparaten kun je die dag bijwerken want er verschijnen nog veel meer updates. Hoe laat verschijnt iOS 17? En welke Apple-apparaten kun je dan nog meer bijwerken?

Hoe laat verschijnt iOS 17?

Kijk je uit naar de updates en wil je zo snel mogelijk al je Apple-apparaten bijwerken? Het heeft geen zin om de hele dag te gaan zitten refreshen. Apple heeft namelijk een vast tijdstip waarop de updates beschikbaar zijn. Om specifiek te zijn: iOS 17 verschijnt maandag 18 september, 19.00 uur Nederlandse tijd.

De afgelopen jaren was er eigenlijk maar één uitzondering op de regel: iOS 14 verscheen met enkele uren vertraging, maar wel nog op de aangekondigde avond. Houd er wel rekening mee dat het heel druk kan zijn op de servers van Apple. Het updaten kan daarom heel traag gaan. Wat dat betreft kun je beter een dagje wachten. Tegen die tijd is ook duidelijk of er geen eigenaardigheden in de software zitten.

Welke updates verschijnen nog meer?

iOS 17 is niet de enige update die aanstaande maandag verschijnt. Ook de volgende Apple-apparaten zijn klaar om geüpdatet te worden.


kooptip

Al deze updates zijn vanaf maandag 18 september 19.00 uur te downloaden.

Bereid je voor op de updates met de volgende artikelen

Wil je je een beetje voorbereiden op de updates? Lees dan ook de volgende artikelen over de nieuwe besturingssystemen. Dan kun je er straks meteen mee aan de slag.

macOS Sonoma komt later

Voor één grote Apple-update moet je wat langer geduld hebben. Zoals altijd verschijnt de macOS update pas later dan de rest. De macOS Sonoma release dat is dinsdag 26 september om 19.00 uur. Wil je weten wat er nieuw is in macOS Sonoma, lees er dan meer over in ons dossier: