Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iOS 15.6.1 is uit: waarom je hem móét downloaden

Auteur: Laura Grootaarts
3 reacties
iOS 15.6.1


Lees verder na de advertentie

Apple heeft zojuist voor de iPhone iOS 15.6.1 uitgebracht. Voor de iPad is gelijktijdig iPadOS 15.6.1 verschenen. Zo op het oog is het een kleine update, toch is het belangrijk om hem te installeren.

iOS 15.6.1: wat is er nieuw?

Al die cijfertjes in de versienaam maken eigenlijk al duidelijk dat het geen grote nieuwe update is die barst van de nieuwe functies. Deze update bevat probleemoplossingen, verbeteringen en beveiligingsupdates. Vooral dat laatste is iets om rekening mee te houden.

Volgende maand verwachten we iOS 16, de grote iPhone-update van dit jaar. Het feit dat Apple de problemen toch nog oplost middels een kleine update en ze niet doorschuift naar die release, maakt de urgentie duidelijk. We hadden verwacht dat iOS 15.6 de laatste versie van iOS 15 zou zijn. Kortom: downloaden dus, ondanks het gebrek aan nieuwe functies.

iOS 15.6.1 downloaden


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

iOS 15.6.1 downloaden en installeren is gratis. Hoe het werkt? Binnenkort zal het rode update-bolletje automatisch bij de app Instellingen verschijnen. Dan is het een kwestie van de stappen volgen. Maar daarop hoef je niet te wachten! Als je wilt, kun je deze iOS update ook nu al downloaden.

Je downloadt en installeert iOS en iPadOS 15.6 via ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’. Zorg ervoor dat je op een wifi-netwerk zit en dat je batterij ruim voldoende is opgeladen of dat je iPhone of iPad aan de stroom hangt.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!