Terug naar iOS 15.2 bèta 3 is uit: vernieuwingen in Muziek, Camera en meer
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 15.2 bèta 3 is uit: vernieuwingen in Muziek, Camera en meer

Door Ward Edema17 november 2021 09:453 min. leestijd0

Slechts een week na de release van de vorige bèta heeft Apple iOS 15.2 bèta 3 uitgebracht. De update begint steeds groter te worden: dit is er nieuw.

iOS 15.2 bèta 3

iOS 15.2

In de eerste twee bèta’s van iOS 15.2 kwamen al allerlei nieuwe functies voorbij, zoals Privacyrapport, Digitale erfenis, Onbekende objecten, Communicatieveiligheid en meer. In iOS 15.2 bèta 3 komen daar nog wat kleine vernieuwingen bij.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

1. Macromodus

Apple is al een tijdje bezig om de macromodus van de iPhone 13 Pro (Max), waarmee je van dichtbij scherpe foto’s maakt, wat handiger te maken. Bij de release van het toestel activeerde de macromodus vanzelf, en was er geen manier om het handmatig uit te schakelen. Sinds iOS 15.1 kun je dit gedrag uitschakelen, maar is er weer geen knop in de Camera-app om de macromodus in te schakelen als je ‘m wél nodig hebt.

Die knop kwam er met iOS 15.2 bèta 2 wel. In bèta 3 krijg je nu de mogelijkheid om deze knop wel of niet weer te geven. Dit doe je via ‘Instellingen>Camera’.

2. Muziek

iOS 15.2 Muziek

Afspeellijsten: ze zijn super handig, maar als je er eentje met veel muziek hebt gevuld kan het soms lastig zijn om een bepaald nummer terug te vinden. En als je je afspeellijst nou net met dat ene nummer wilt starten … Gelukkig heeft Apple nu een zoekknop toegevoegd waardoor je kunt zoeken in afspeellijsten. Dat scheelt veel gescrol.

3. Meldingenoverzicht

Met iOS 15.2 bèta 3 is het mogelijk om een volledig meldingenoverzicht in één keer te wissen. Voorheen moest je elke groep notificaties los wissen.

Meldingenoverzicht kreeg in iOS 15.2 bèta 1 al een nieuwe look. Met deze functie worden niet-dringende meldingen gegroepeerd, zodat je er niet gedurende de dag door gestoord wordt.

4. Herinneringen

Sinds iOS 15 is het mogelijk om tags te gebruiken in Notities en Herinneringen. Hierdoor is het een stuk gemakkelijker om herinneringen terug te vinden die bij elkaar horen. Als je bijvoorbeeld ‘#boodschappen’ gebruikt bij al je boodschappenlijstjes, hoef je alleen die tag aan te tikken om alle lijstjes terug te vinden.

iOS 15.2 Herinneringen

Met iOS 15.2 bèta 3 wordt het gemakkelijker om die tags te beheren. Gebruik je een tag niet meer? Dan kun je ‘m nu helemaal wissen. En wil je de naam van een tag veranderen? Dan hoef je niet meer los naar elke herinnering te gaan om tags te hernoemen, maar kun je gewoon de naam van de tag zelf veranderen, en de rest gaat vanzelf.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar