Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren iOS 11.4.1 bèta 3 uitgebracht, krap één week na het verschijnen van de tweede bèta. Al heel snel nadat de ontwikkelaars-versie uitkwam, was ook de publieke bèta beschikbaar. Dat kan betekenen dat de uiteindelijke versie niet meer heel lang op zich laat wachten.

iOS 11.4.1 bèta 3: kleine problemen verholpen

iOS 11.4.1 is qua nieuwe functies niet bijzonder spectaculair. Het gaat om een update die kleine problemen verhelpt, ontstaan bij de release van iOS 11.4 drie weken geleden. Die release had overigens nog wél behoorlijk grote nieuwe functies, zoals Berichten in iCloud en AirPlay 2. Functies die Apple een jaar terug al aankonigde en nu dus pas heeft weten waar te maken.

Echt nieuwe functies pas weer in iOS 12

Geen nieuwigheden dus in de aanstaande versie van iOS 11. Dat wordt wel anders als dit najaar iOS 12 verschijnt. iOS 12 zorgt voor Siri Shortcuts, beter geordende notificaties en Schermtijd, om je iPhone-verslaving mee in te dammen. Bovendien wordt de iPhone er stukken sneller door, zelfs als je een zo ongeveer antieke 5s hebt. Bekijk in de video hieronder wat er nieuw is.


kooptip