Terug naar iOS 11.4.1 bèta 3 is uit: dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iOS 11.4.1 bèta 3 is uit: dit moet je weten

Door Laura Grootaarts19 juni 2018 08:481 min. leestijd0

Apple heeft gisteren iOS 11.4.1 bèta 3 uitgebracht, krap één week na het verschijnen van de tweede bèta. Al heel snel nadat de ontwikkelaars-versie uitkwam, was ook de publieke bèta beschikbaar. Dat kan betekenen dat de uiteindelijke versie niet meer heel lang op zich laat wachten.

iOS 11.4.1 bèta 3: kleine problemen verholpen

iPhone X met iOS 11

iOS 11.4.1 is qua nieuwe functies niet bijzonder spectaculair. Het gaat om een update die kleine problemen verhelpt, ontstaan bij de release van iOS 11.4 drie weken geleden. Die release had overigens nog wél behoorlijk grote nieuwe functies, zoals Berichten in iCloud en AirPlay 2. Functies die Apple een jaar terug al aankonigde en nu dus pas heeft weten waar te maken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Echt nieuwe functies pas weer in iOS 12

Geen nieuwigheden dus in de aanstaande versie van iOS 11. Dat wordt wel anders als dit najaar iOS 12 verschijnt. iOS 12 zorgt voor Siri Shortcuts, beter geordende notificaties en Schermtijd, om je iPhone-verslaving mee in te dammen. Bovendien wordt de iPhone er stukken sneller door, zelfs als je een zo ongeveer antieke 5s hebt. Bekijk in de video hieronder wat er nieuw is.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar