Terug naar Hoe laat begint het Apple-event?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hoe laat begint het Apple-event?

Door Laura Grootaarts11 september 2023 20:072 min. leestijd0

Apple-fans wereldwijd kijken er reikhalzend naar uit: het jaarlijkse Apple-event van september. En vanavond is het dan eindelijk zover! Het Apple Wonderlust-event belooft spannende aankondigingen en productlanceringen. Maar op dit moment heb je misschien maar een vraag: hoe laat begint het Apple-event?

Hoe laat begint het Apple-event?

Het Apple-event staat gepland voor dinsdag 12 september 19.00 uur Nederlandse tijd. In Cupertino, waar het hoofdkantoor van Apple zit, is het dan overigens tien uur ’s ochtends. We verwachten dat het event ongeveer twee uur zal duren. Op de pagina van het Apple-event vind je een linkje om de tijd te blokken in je agenda. Zo weet je zeker dat je op tijd klaarzit voor de Apple-presentatie van 2023!

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom het Apple-event? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Hoe kun je het Apple-event kijken?

Je wilt dit Apple-feestje vast live zien en dat kant Het Apple-event is het gemakkelijkst te volgen via het YouTube-kanaal van Apple. Je vindt de stream alvast hieronder. Als je erop klikt, kun je op het belletje klikken zodat je bij aanvang een melding ontvangt.

Er zijn ook andere manier om naar het event te kijken. Daarover lees je meer in ons artikel Livestream: hier kun je het iPhone 15 Apple-event live kijken. Of volg ons liveblog!

Wat mag je verwachten?

Apple is zoals traditioneel bijzonder geheimzinnig over de onthullingen, maar er is al heel wat informatie naar buiten gekomen. We verwachten een hele reeks productlanceringen! Natuurlijk staat de nieuwe iPhone 15-serie in de spotlights. Maar we verwachten ook een nieuwe Apple Watch Series 9, een Apple Watch Ultra 2 en nog meer hardware. Ook zal Apple ongetwijfeld de releasedatum van iOS 17 bekendmaken!

Lees ook: dit mag je verwachten van het iPhone 15 event

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar