Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
nieuws iPhone iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 2019

‘iPhone 11 Pro krijgt nieuwe kleur (en het iPhone-logo verdwijnt)’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
groene iPhone 11 pro


Lees verder na de advertentie

De nieuwe iPhone laat niet meer zo heel lang op zich wachten: volgende maand is het zover. Weet jij al welke iPhone je wilt? En in welke kleur? Volgens insiders valt er dit jaar meer te kiezen dan voorheen. Wat dacht je van een groene iPhone 11 Pro?!

Groene iPhone 11 Pro

Apple presenteert dit jaar wederom twee nieuwe iPhones. Naast een instapmodel komt er ook een luxer model, de iPhone 11 Pro. De voorganger hiervan – de iPhone XS (Max) – was verkrijgbaar in drie klassieke kleuren: goud, zilver en spacegrijs. Dit jaar komt daar een vierde kleur bij.

De iPhone Pro zou ook verkrijgbaar zijn in een donkergroene tint, vergelijkbaar met de Sony Xperia Z5. De modellen in deze kleur zouden een matte uitvoering hebben, waar het glas bij de andere kleuren juist glanst. Dezelfde bron beweert dat Apple het woord ‘iPhone’ verwijdert van de nieuwe toestellen, zodat alleen het Apple-logo overblijft. Dat geeft de iPhones een minimalistische look. De informatie is afkomstig van een ex-medewerker van de Foxconn-fabriek, neem het gerucht dus met een korreltje zout.

Kleuren nieuwe XR

Naast een premium iPhone brengt Apple dit jaar opnieuw een instapmodel iPhone uit, de opvolger van de iPhone XR van vorig jaar. De XR is er in zes kleuren: zwart, wit, rood, geel, koraal en blauw. Dit jaar komt er een nieuw kleurenpalet, waarbij koraal en blauw vervangen zouden worden door lavendel en groen. De groene tint van de XR 2019 zou wel een stuk lichter en frisser zijn dan het groen van de iPhone Pro. Hieronder zie je scherven van de behuizing, met rechtsboven de groene uitvoering.


kooptip

iPhone XR kleuren

iPhone 2019 onthulling in september

Officieel is er nog niets aangekondigd, maar Apple geeft begin september een iPhone 2019-keynote. Hierin worden de nieuwe iPhones aan ons voorgesteld. Volgens de laatste geruchten heten die de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro (Max), maar dat wisselt nog van dag tot dag. Tijdens de keynote hoor je ook wanneer je iOS 13, iPadOS en macOS Catalina kunt downloaden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: MacRumors