Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van
nieuws iPhone iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 2019

Heet Apple’s nieuwe paradepaardje de iPhone 11 Pro Max?

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 11 pre-order


Lees verder na de advertentie

Nu de lancering van de nieuwe iPhones dichtbij komt, is het speculeren over de namen van de iPhone 2019-modellen in volle gang. Eerder deze week gingen er geruchten dat de opvolger van de iPhone XS Max de iPhone 11 Pro heet. Nu blijkt dat een hoesjesmaker hier ook op rekent, maar het zou niet de naam zijn van het vlaggenschip …

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

Een hoesjesmaker is bij iPhone-geruchten vaak een interessante bron, omdat zij in een vroeg stadium informatie krijgen over de afmetingen van de iPhones. Mede door deze informatie is er al veel bekend over de 2019 iPhones, bijvoorbeeld dat de toptoestellen aan de achterkant een vierkante cameramodule hebben.

Dat zij ook meer weten over de naam, lijkt ons onwaarschijnlijk. Toch is het interessant om te kijken naar de theorie van hoesjesmaker ESR, die de namen van de aankomende iPhones al op de website hebben staan. Ze verwachten het volgende:

  • iPhone 11 (opvolger iPhone XR).
  • iPhone 11 Pro (opvolger iPhone XS).
  • iPhone 11 Pro Max (opvolger iPhone XS Max).


kooptip

Dit betekent dat alle drie iPhones een ’11’ worden. De iPhone 11 zou het nieuwe instapmodel zijn, die net als de iPhone XR een lcd-scherm heeft van 6,1 inch. De toptoestellen heten de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. De enige verschillen tussen de twee toestellen is de grootte: de kleinste versie heeft een oled-scherm van 5,8 inch, het grootste model bezit een display van 6,5 inch.

Of het nieuwe vlaggenschip ook echt de iPhone 11 heet, weten we waarschijnlijk pas tijdens de iPhone-keynote zeker. Twee jaar terug waren alle Apple-insiders en hoesjesmakers eensgezind: Apple zou het toptoestel van 2017 de naam iPhone 8 geven. Op de dag van de keynote bleek het echter om de iPhone X te gaan. En zo brachten hoesjesmaker direct cases op de markt met de perfecte afmetingen, maar wél met de tekst ‘Compatibel met iPhone 8’ op de doos … Om daarmee nog maar eens te benadrukken dat de namen van de nieuwe iPhones allerminst zeker zijn.

Lancering iPhone 11

Wil je weten wat de verwachtingen zijn van Apple’s nieuwe toptoestellen, zoals het design, nieuwe functies, prijs en meer? Neem dan een kijkje in het dossier over de iPhone 11.

Bron: 9to5Mac.