Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Zo kunnen de nieuwe iPad Pro en iPhone SE 2 eruitzien (concept)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE 2 concept AirPower


Lees verder na de advertentie

We verwachten dit jaar weer veel verse Apple-producten. Maar hoe die eruit gaan zien? Dat weten we nog niet. Wel zijn er al behoorlijk veel geruchten. De Nederlandse ontwerper Martin Hajek maakte op basis daarvan twee concepten van de nieuwe iPad Pro en de iPhone SE 2. Het geheel is overgoten met een WWDC18-sausje: Apple kondigde vorige week aan dat deze conferentie voor ontwikkelaars start op 4 juni.

iPhone SE 2 met draadloos opladen

iPhone SE 2

Voor wat betreft de iPhone SE 2 zou Apple bijzonder trouw kunnen blijven aan het origineel uit 2016. Dus geen miniatuur iPhone X met smalle randen, een ontbrekende thuisknop en Face ID. Er is in dit concept één belangrijke moderne iPhone-functie die zijn debuut maakt de op de iPhone SE 2: draadloos opladen. In de bovenste afbeelding ligt de iPhone SE 2 in ieder geval op een AirPower-mat.

Hoewel de iPhone hier geïntegreerd is in de WWDC18-uitnodiging, is het heel goed mogelijk dat we al sneller kennismaken met een nieuw model. Volgende week geeft Apple een educatief event, misschien presenteren ze dan al de nieuwe budget-iPhone.

Concept iPad Pro X


kooptip

concept iPad Pro X

Hajek heeft ook nog een concept gemaakt van de iPad Pro. Of de iPad Pro X, zoals hij hem noemt. En daar zit wat in, want de nieuwe iPad Pro zou best wel wat trekjes kunnen hebben van de iPhone X. Dat wil zeggen: een scherm dat vrijwel de complete voorkant beslaat, met een kleine notch aan de bovenkant. En als we de voorkant van de iPad dan voorzien van een ingenieuze TrueDepth-camera, dan moet de andere camera er ook maar aan geloven. De hoogste tijd dus voor een dubbele camera op de iPad.