Terug naar Beats verdwenen van Apple’s website: wat voert Apple in zijn schild?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Beats verdwenen van Apple’s website: wat voert Apple in zijn schild?

Door Laura Grootaarts12 oktober 2020 16:132 min. leestijd1

Apple heeft stilletjes de Beats by Dre-pagina van de website verwijderd. Op deze pagina waren tot voor kort alle koptelefoons en oortjes van Beats te vinden. Mogelijk verklapt dit iets over wat Apple morgen tijdens het ‘Hi, Speed’-event gaat onthullen.

Beats Studio 3

Beats verdwenen van Apple-website

Alles wat er nog rest van de Beats-pagina is een screenshot in The Wayback Machine, gedateerd op 2 oktober. Ergens in de dagen daarna moet Apple de pagina verwijderd hebben. Mogelijk wordt het Beats-merk (een submerk van Apple) langzamerhand uitgefaseerd. Het verdwijnen van de Beats-pagina staat namelijk niet op zichzelf: Apple linkt ook steeds minder van zijn eigen support-website naar die van Beats. En deze zomer werd Beats 1 – het radiostation van Apple Music – omgedoopt tot Apple Music 1.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Nog wel te koop

Producten van Beats zijn overigens nog wel terug te vinden in de online store van Apple. Alleen de overkoepelende pagina waarop ze allemaal werden uitgelicht, is verdwenen. Anders is dat voor de overige audioproducten: die zijn helemaal weg. Voor koptelefoons en speakers van merken als Sonos, Bose en Logitech kun je niet meer op de website van Apple terecht. Toen vijf jaar geleden de Apple Watch verscheen, gooide Apple rigoureus alle fitness-trackers van de website. Wat is Apple dit keer van plan?

Maar waarom dan?

Morgenavond om 19.00 uur Nederlandse tijd vindt het Apple-event plaats. En het zou heel goed kunnen dat Apple dan een aantal eigen audioproducten presenteert. Zo is er de AirPods Studio: een over-ear koptelefoon van premium kwaliteit, waarschijnlijk verkrijgbaar in een luxe en een sporteditie. Daarnaast gaan er geruchten over een HomePod mini: een kleine en goedkope versie van Apple’s slimme speaker HomePod.

De laatste dagen waren er juist opvallend veel geruchten met als strekking dat de AirPods Studio op het laatste moment geschrapt zijn. Het blijft dus nog even spannend. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom het iPhone 12-event? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief, na afloop van de keynote ontvang je dan een mail met alle highlights.

Bron: MacRumors

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Kai Groenewald
Lezer
Kai Groenewald

Dit geldt ook voor de iPhone Xr en Apple TV HD