Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

‘Instagram van Apple-medewerker verklapt datum Apple Event’

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Apple Event datum


Lees verder na de advertentie

Een mysterieus bericht op Instagram van een Apple-medewerker verklapt dat het eerste Apple Event van het jaar er heel snel aankomt: dit is de Apple Event datum.

Apple Event

Sinds het begin van de coronacrisis worden de beroemde Apple Events, die een paar keer per jaar plaatsvinden, niet meer op een podium gepresenteerd. In plaats daarvan maakt Apple nu gelikte films waarin de camera rond de campus van Apple gaat, en allerlei executives aan het woord komen.

Deze films worden niet live gemaakt, maar van tevoren opgenomen om ze zo perfect mogelijk te krijgen. Dit gebeurt doorgaans niet lang van tevoren.

Spoiler op Instagram

Vorige week is een opvallend bericht geplaatst door een medewerker van Apple. Het gaat om Steven Huon, die het hoofd is van muziekprogramming, merkervaring en evenementen bij Apple in Californië.


kooptip

Apple Event maart 2022

In dit bericht is een foto te zien van het ‘ruimteschip’, het hoofdkantoor van Apple dat in 2017 werd geopend, in de volle zon. Hierbij heeft Huon een plaatje van een klapbord ( ) geplaatst. Daardoor lijkt het dat Apple een filmdag voor een Apple Event heeft gehad.

Apple Event datum: maart 2022

Volgens de laatste geruchten is het eerste Apple Event van het jaar op 8 maart. Dit is een stuk vroeger dan voorgaande jaren, toen het event pas eind maart of zelfs in april was, waardoor er twijfels waren bij de geloofwaardigheid van de geruchten.

Met het bericht van Huon lijkt een Apple Event op 8 maart opeens een stuk waarschijnlijker. Als Apple nu al voor het evenement aan het filmen is, zou het namelijk niet logisch zijn dat het pas in april wordt uitgezonden. Met de huidige leveringsproblemen staan releasedata van producten namelijk niet zo lang van tevoren vast. Bovendien valt het teveel op als je te vroeg filmt: gezien er veel beelden van buiten zijn, zie je dan direct dat het seizoen niet klopt.

Apple Event verwachtingen

Apple Event maart 2022

Het kan nu dus bijna niet anders dan dat we inderdaad op 8 maart een Apple Event krijgen. Je leest alles over wat we tijdens het evenement kunnen verwachten in ons artikel: Apple Event maart 2022: dit zijn onze verwachtingen.

En wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het Apple Event? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: AppleTrack