Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

‘iPhone SE 2 met draadloos opladen verschijnt in mei of juni’

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone SE


Lees verder na de advertentie

Apple zou momenteel werken aan een opvolger van de iPhone SE. Deze iPhone SE 2 kun je net zoals de iPhone 8 (Plus) en de iPhone X draadloos opladen. Het nieuwe model zou in mei of juni in de winkels moeten liggen.

iPhone SE 2 draadloos opladen

Als de nieuwe iPhone SE op zijn voorganger lijkt, dan is hij een stuk kleiner en goedkoper dan de andere iPhones. Volgens Digitimes krijgt de nieuwe iPhone SE 2 een glazen achterkant, net zoals de iPhone-modellen die verschenen in 2017: dit is nodig om het toestel draadloos op te kunnen laden via elektromagnetische velden.

AirPower

Naar verwachting heeft het nieuwe SE-model een A10 Fusion chip, 2GB RAM en een 1700 mAh-batterij. Qua opslag kun je waarschijnlijk kiezen uit 32 en 128GB. Over het ontwerp van de nieuwe iPhone SE 2 weten we nog maar weinig, maar verwacht geen geen miniatuur-versie van de iPhone X (met smalle randen, een inkeping bovenaan in het scherm en Face ID in plaats van Touch ID).

Later dan verwacht


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Digitimes is niet de eerste partij die claimt dat de iPhone SE 2 wordt voorzien van een glazen achterkant en draadloos opladen, eerder waren hierover ook al speculaties. Wat wél verrassend is, is de genoemde releasedatum. Aanvankelijk werd steeds het eerste kwartaal van dit jaar genoemd – de eerste SE verscheen twee jaar geleden ook in maart – maar het lijkt toch veel meer richting de zomer te gaan. Misschien presenteert Apple de iPhone SE 2 pas tijdens de WWDC in juni.

Lees ook ons dossier over de iPhone SE 2.