Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

'iPhone SE 2 krijgt glazen achterkant voor draadloos opladen'

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
iPhone 8 en iPhone 8 Plus


Lees verder na de advertentie

Al langere tijd gaan er geruchten over de komst van een nieuwe SE. Erg concreet waren die nog niet. Een nieuw gerucht brengt daarin verandering: de iPhone SE 2 zou een functie van de iPhone 8 en de iPhone X overnemen.

iPhone SE 2 draadloos opladen

AirPower iPhone X

Volgens insiders gaat de nieuwe iPhone SE 2 net zoals de iPhones uit 2017 een glazen achterkant krijgen. De huidige iPhone SE heeft nog een aluminium achterkant. Een glazen achterkant zou ervoor zorgen dat de nieuwe iPhone SE een veel chiquere en modernere uitstraling krijgt. Maar niet alleen dat … De overstap naar glas is namelijk niet puur esthetisch, maar mogelijk eerder functioneel. Voor de iPhone 8 en de iPhone X wisselde Apple naar een glazen achterkant om draadloos opladen volgens de Qi-standaard te ondersteunen. Die functie zou nu dus ook zijn debuut maken op de SE.

iPhone SE 2 geruchten

Verder blijft het nog gissen naar wat de iPhone SE 2 ons te bieden heeft. Er gaan geruchten over een A10-chip, 2 GB RAM en een 1700 mAh-batterij. Ook de camera’s zouden verbeterd zijn. Naar verluidt verschijnt de iPhone SE 2 in de eerste helft van dit jaar. Misschien is dat dan tegelijk met Apple’s nieuwe accessoire voor draadloos opladen – de AirPower – die vorig jaar al is aangekondigd, gelijk met de introductie van de iPhone 8 en de iPhone X.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Lees ook ons dossier over de iPhone SE 2.