Terug naar iTip: Je favoriete serie of film aanvragen bij Netflix
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Workshops

iTip: Je favoriete serie of film aanvragen bij Netflix

Door Laura Grootaarts2 maart 2017 11:562 min. leestijd0

Netflix heeft een enorm aanbod aan films en series. Toch kan het zijn dat je tussen al die titels net dat ene pareltje mist. Gelukkig kun je dan ook een verzoekje indienen! Wellicht staat je favoriete film, serie of documentaire er dan binnenkort bij.

Aanvragen Netflix: zo werkt het

Aanvragen Netflix

Is er een serie of film die je mist in de collectie van Netflix, dan kun je deze aanvragen bij Netflix aanvragen via dit suggestie-formulier. Je kunt drie suggesties tegelijk doen, maar daarna krijg je direct de optie ‘Meer titels aanbevelen’.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Of je verzoekje ook daadwerkelijk wordt toegevoegd, zul je zelf in de gaten moeten houden: Netflix zegt op de betreffende pagina dat ze je op de hoogte houden als ze content toevoegen die ‘volgens ons wel wat voor jou is’. Hiermee hebben ze het echter niet specifiek over de titel die je zojuist hebt aangevraagd, maar meer over nieuwe films die passen bij jouw kijkgedrag. Je favoriete serie kan dus plotseling gewoon op Netflix staan. (Overigens: Finding Dory hoef je al niet meer aan te vragen: die staat er nu al op. Zomaar een tip tussendoor.)

’Ik wil Game of Thrones zien!’

Netflix waarschuwt dat ze natuurlijk niet alle suggesties kunnen inwilligen. Dat heeft te maken met diverse factoren. Een ander bedrijf kan bijvoorbeeld de exclusieve rechten voor de inhoud hebben – Netflix noemt zelf Game of Thrones als voorbeeld, dat is al in handen van HBO. Of de aanschaf ervan kan te duur zijn, of Netflix verwacht niet dat de titel die jij aanvraag erg populair is. Hoe dan ook: niet geschoten is altijd mis.

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar