Terug naar watchOS 5 niet voor eerste Apple Watch – ook niet die van € 18.400
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

watchOS 5 niet voor eerste Apple Watch – ook niet die van € 18.400

Door Laura Grootaarts5 juni 2018 15:292 min. leestijd0

Apple heeft gisteren tijdens de WWDC-keynote watchOS 5 aangekondigd. Het is voor het eerst dat de originele Apple Watch niet meer geüpdatet kan worden. Geen Walkie-talkie-app in dat geval dus, of extra details voor hardlopers, of de nieuwe yoga-training. En Apple maakt daarbij geen onderscheid …

Geen watchOS 5 op originele Apple Watch

Apple Watch Edition modellen en prijzen

De eerste generatie Apple Watch verscheen nog niet eens zo heel lang geleden, in april 2015 om precies te zijn. Er waren Apple Watches in zeer verschillende prijsklassen maar er wordt geen uitzondering gemaakt: watchOS 5 doet het niet op de allereerste Apple Watch. Oók niet op de luxe Apple Watch Edition, waaraan prijskaartjes van tot € 18.400 hingen. Ach ja; als je zo veel geld kunt besteden aan een klokje, kun je je vast ook weer een nieuwe veroorloven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

watchOS 5 ondersteuning

Om het verwarrend te maken: watchOS 5 wordt wél ondersteund door de Apple Watch Series 1 (en nieuwer). De Series 1 lijkt in heel veel opzichten op de allereerste generatie Apple Watch, maar heeft een snellere processor. Hij verscheen in september 2016. Gebruikers van de originele Apple Watch zagen de bui misschien al hangen. Vorig jaar, onder watchOS 4, deden bepaalde functies het al niet meer op dit type horloge. Zo was het niet mogelijk om een hartslagmelding bij een te hoge hartslag in te stellen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 5
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar