Terug naar iPad Pro, MacBook Air en Mac mini schitteren in Apple's productvideo's
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

iPad Pro, MacBook Air en Mac mini schitteren in Apple's productvideo's

Door Koen van Ekeren31 oktober 2018 10:432 min. leestijd0

Als je het Apple event hebt gemist, kun je een samenvatting bekijken waarin alle highlights op een rij worden gezet. Maar wat je ook kunt doen, is je vergapen aan de prachtige nieuwe productvideo’s van Apple. Daarin schitteren de gloednieuwe iPad Pro, MacBook Air en Mac mini.

Video iPad Pro 2018

De nieuwe iPad Pro gaat mee in de weg die de nieuwste iPhones zijn ingeslagen: één en al scherm, afgeronde hoeken, geen thuisknop en wel Face ID. En niet alleen aan het uiterlijk is gesleuteld: aan de binnenkant zit een A12X Bionic-processor, die zelfs nog sneller is dan de indrukwekkende A12-chip van de iPhone XS (Max) en iPhone XR.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Video nieuwe MacBook Air

De nieuwe MacBook Air is waanzinnig. Ultradun, slanke randen en een superscherp Retina-scherm. Hij is 17 procent kleiner dan zijn voorganger, weegt slechts 1,25 kg en heeft een vingerafdrukscanner, waarmee je de Air ontgrendelt. Verder ondersteunt het trackpad nu Force Touch, heeft de Air een vlindertoetsenbord en draait hij op de 8ste generatie van Intels Core i5-processors, die de Mac veel sneller maken dan zijn voorganger.

Video Mac mini

Aan de buitenkant is er weinig veranderd aan de Mac mini – hij heeft alleen een zwarte tint gekregen – maar van binnen is de mini ongelooflijk verbeterd. De nieuwe quad-core processor maakt de mini vijf keer sneller dan zijn voorganger en de SSD is vier keer sneller. Aan de achterkant heeft de Mac mini de poorten die je nodig hebt: ethernet, 4x Thunderbolt 3, HDMI, 2x usb 3 en een koptelefoonaansluiting.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar