Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPad Pro, MacBook Air en Mac mini schitteren in Apple's productvideo's

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Video iPad Pro 2018


Lees verder na de advertentie

Als je het Apple event hebt gemist, kun je een samenvatting bekijken waarin alle highlights op een rij worden gezet. Maar wat je ook kunt doen, is je vergapen aan de prachtige nieuwe productvideo’s van Apple. Daarin schitteren de gloednieuwe iPad Pro, MacBook Air en Mac mini.

Video iPad Pro 2018

De nieuwe iPad Pro gaat mee in de weg die de nieuwste iPhones zijn ingeslagen: één en al scherm, afgeronde hoeken, geen thuisknop en wel Face ID. En niet alleen aan het uiterlijk is gesleuteld: aan de binnenkant zit een A12X Bionic-processor, die zelfs nog sneller is dan de indrukwekkende A12-chip van de iPhone XS (Max) en iPhone XR.

https://www.youtube.com/watch?v=YJ5q8Wrkbdw

https://www.youtube.com/watch?v=LjaKHqDbzSA

Video nieuwe MacBook Air


kooptip

De nieuwe MacBook Air is waanzinnig. Ultradun, slanke randen en een superscherp Retina-scherm. Hij is 17 procent kleiner dan zijn voorganger, weegt slechts 1,25 kg en heeft een vingerafdrukscanner, waarmee je de Air ontgrendelt. Verder ondersteunt het trackpad nu Force Touch, heeft de Air een vlindertoetsenbord en draait hij op de 8ste generatie van Intels Core i5-processors, die de Mac veel sneller maken dan zijn voorganger.

https://www.youtube.com/watch?v=G7iI7YmIr30

Video Mac mini

Aan de buitenkant is er weinig veranderd aan de Mac mini – hij heeft alleen een zwarte tint gekregen – maar van binnen is de mini ongelooflijk verbeterd. De nieuwe quad-core processor maakt de mini vijf keer sneller dan zijn voorganger en de SSD is vier keer sneller. Aan de achterkant heeft de Mac mini de poorten die je nodig hebt: ethernet, 4x Thunderbolt 3, HDMI, 2x usb 3 en een koptelefoonaansluiting.

https://www.youtube.com/watch?v=hVEaL9izgjs