Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Teufel Supreme On + rugzak: de perfecte combi voor Black Friday

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel Black Friday


Lees verder na de advertentie

Een eersteklas koptelefoon en een bijpassende rugzak met een speciaal vak waar die in past. Dat is het idee van de Supreme On + deuter x Teufel Up Berlin. Daarmee heb je in één klap geluid, stijl en comfort getackeld.

Met deze combinatie van Teufel en deuter ben je helemaal klaar voor een trip door de stad, met voldoende opbergruimte voor je spullen (inclusief laptop) en bescherming voor je Teufel koptelefoon, zoals de Teufel Supreme On.

Teufel Supreme On

De Supreme On is een over-ear koptelefoon. Hij klemt zich zachtjes om je oren en rust dankzij zijn lichte gewicht van 165 gram comfortabel op je hoofd. Lange luistersessies zijn geen probleem, zelfs voor brildragers.

Je ziet het zelf niet als je hem op hebt, maar het design van de Supreme On straalt luxe uit. Uit elke oorschelp komt een draad – die wat weg heeft van een schoenveter – die in de hoofdband verdwijnt. Dit geeft de Supreme tevens een stoer en speels uiterlijk. De koptelefoon is er in zes hippe kleuren, dus voor ieder wat wils.


kooptip

Teufel Supreme On

Het geluid is zoals we van Teufel gewend zijn kwalitatief erg sterk. Op een gangbaar volume is het geluidsspectrum op alle vlakken goed vertegenwoordigd. Het hoog voegt de helderheid toe die het midden nodig heeft om echt te schitteren, en het laag wordt gestuwd door diepe en gedefinieerde bastonen.

De bluetooth-koptelefoon met lineaire HD-drivers en effectieve onderdrukking van omgevingsgeluid, is met een volle accu goed voor zo’n dertig uur muziek luisteren, en past dus perfect in de Up Berlin-rugzak. Lees meer in onze uitgebreide review.

Teufel Black Friday-aanbiedingen

Teufel Supreme On

De Teufel Supreme On en deuter x Teufel Up Berlin-rugzak zijn tot en met Black Friday flink afgeprijsd. En er zijn meer deals! Dit zijn de prijzen:

  • Teufel Supreme On: van € 149,99 voor € 99,99
  • Supreme On + deuter x Teufel Bag: van € 169,99 voor € 119,99
  • Supreme On + deuter x Teufel Up Berlin: van € 249,99 voor € 199,95

Bekijk ook alle andere Black deals van Teufel. Met de voucher PVP-K58-VV8 krijg je overigens nog eens 5 % extra korting op alles. Ook op deze producten dus.