Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
nieuws

Win mooie prijzen met de Teufel adventskalender 2022

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
Teufel adventskalender


Lees verder na de advertentie

Overal duiken alweer adventskalenders op. Maar de ene adventskalender is de andere niet. Bij de meeste kun je je dagelijks verheugen op een chocolaatje. Bij de Teufel adventskalender maak je elke dag kans op één van hun stijlvolle producten, die garant staan voor een uitstekende geluidskwaliteit. Dat is niet alleen heel veel toffer, het is ook nog eens gezonder!

Doe mee aan de Teufel adventskalender

Teufel adventskalender: dit kun je winnen

Tot aan kerst maak je elke dag kans op een prijs. Hieronder een greep uit de producten die je kunt winnen:

  • Ben je van plan om veel te gamen in de kerstvakantie, dan zul je blij zijn te horen dat je kans maakt op de ZOLA HD-gaming headset. Deze headset levert een verbluffend goed geluid en bovendien zijn de cover, oorkussen & microfoonbescherming verkrijgbaar in zes trendy kleuren.
  • Met een beetje geluk win je misschien wel de Teufel Musicstation. Dat is een hifi cd-internetradio met uitgebreide streaming-functies en uiteraard ook een top geluidskwaliteit. Spotify Connect, internetradio, DAB+, mp3 cd’s? Het zit er allemaal op!
  • Ben je niet (meer?) van de cd’s dan heb je wellicht genoeg aan de Teufel Radio 3sixty, die je ook kunt winnen. Deze klassiek vormgegeven radio is namelijk ook voorzien van DAB+, internetradio en Spotify Connect. Bovendien zit er een wekfunctie op, dus de Radio 3sixty is ideaal voor op je slaapkamer.


kooptip

Teufel adventskalender

  • Misschien ben je juist op zoek naar een goede speaker voor een feestje. Ook daar maak je kans op met de adventskalender van Teufel. Het gaat dan om de Teufel Rockster, de krachtigste portable speaker die er is, met een accuduur van maar liefst 20 uur.
  • Ook de Power Hifi, een actief modulair luidsprekersysteem met een tweeter, midrange en bas unit behoort tot de prijzen. Daarmee creëer je een kraakhelder geluid met een maximaal volume van maar liefst 115 dB!
  • Tot slot maak je kans op de slimme hifi speaker Teufel Holist. De luidspreker is voorzien van een 120 watt RMS versterker, heeft in totaal 7 drivers en een grote 165 mm subwoofer. De speaker levert bovendien 360-graden geluid zodat je op elke plek de beste geluidskwaliteit ervaart.

Wat er verder nog meer te winnen valt, daar mag je zelf achter komen. Teufel plaatst de prijzen binnenkort op de actiepagina, dus houd die goed in de gaten. Maar het bovenstaande rijtje is natuurlijk al reden genoeg om mee te doen.

Zo doe je mee

Allereerst schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Teufel. Je ontvangt dan tot aan kerst elke dag een e-mail waarin de prijs van die dag staat vermeld. Bovendien ontvang je een voucher van € 20. Er staat ook een prijsvraag in de e-mail. Wil je kans maken op de betreffende prijs, dan beantwoord je de prijsvraag. Op de website van Teufel vind je alle verdere spelregels en voorwaarden.

Doe mee aan de Teufel adventskalender