Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Teufel Holist S en Holist M zijn nu verkrijgbaar (en met korting)

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Teufel Holist S en Holist M


Lees verder na de advertentie

Het Duitse audiobedrijf Teufel heeft twee nieuwe smartspeakers uitgebracht. Het gaat om de modellen Holist S en Holist M. Interessant is de volledige Amazon Alexa-integratie, waarmee je de krachtige speakers met je stem bedient.

Teufel Holist S en Holist M

Met de Holist-speakers luister je naar hifi-geluid en heb je toegang tot Amazon Alexa. Handig voor het bedienen van muziek, maar je kunt de speaker zo bijvoorbeeld ook vragen om iets uit te rekenen, een timer in te stellen of slimme apparaten te bedienen.

Met de speakers kun je je laten omringen door een 360-gradengeluid. Ook zijn er de geluidsmodi Wide en Direct voor als je naast de speaker zit. Hierbij geeft ‘Wide’ een erg ruimtelijk geluid, terwijl ‘Direct’ meer geschikt is voor gesproken content, zoals luisterboeken of podcasts.

Zwart en wit

De speakers zijn verkrijgbaar in zowel het wit als zwart en hebben verschillende formaten. Holist S is de kleine variant en is 22,5 cm hoog, 14,3 cm breed en 1,6 kilo zwaar. Holist M heeft een hoogte van 40 cm, is 27 cm breed en 6,6 kilo zwaar.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt