Terug naar Dit zijn ze: de nieuwe Pride-wijzerplaten voor de Apple Watch (update)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Dit zijn ze: de nieuwe Pride-wijzerplaten voor de Apple Watch (update)

Door Laura Grootaarts18 mei 2020 10:422 min. leestijd0

Update 18 mei 20.45 uur: De update naar watchOS 6.2.5 waarvan deze wijzerplaten deel uitmaken, is inmiddels verschenen. Je kunt deze wijzerplaten dus al uitproberen! Lees meer in ons artikel watchOS 6.2.5 is er: met nieuwe wijzerplaten.


Binnenkort komt voor de Apple Watch watchOS 6.2.5 uit. De bèta hiervan wordt inmiddels druk getest en heeft een aantal nieuwe Pride-wijzerplaten.

Pride wijzerplaten 2020

Pride 2020 wijzerplaat

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Apple brengt jaarlijks een nieuwe variant van de Pride-wijzerplaten uit, precies op tijd voor allerlei Pride-festiviteiten wereldwijd. De 2020-versie van Pride Analoog en Pride Digitaal zijn opnieuw geïnspireerd op de regenboogvlag, maar zijn qua kleuren iets zachter dan de voorbije jaren.

Regenboog wijzerplaat Apple Watch

Naast de Pride-wijzerplaten komen ook enkele andere wijzerplaten beschikbaar in het Pride-kleurenpalet. Het gaat om de wijzerplaten Verlooptint, Cijfers, Cijfers Duo en Californië. Die laatste is qua kleuren het meest subtiel: de achtergrond blijft zwart maar de cijfers en streepjes op deze wijzerplaat hebben het regenboogeffect. We verwachten dat de officiële versie van watchOS 6.2.5 deze of anders volgende maand verschijnt.

Bijbehorend bandje

Pride bandje 2020

Apple heeft sinds vandaag ook een nieuw Pride-bandje te koop. Deze heeft exact de zelfde kleurstelling als de nieuwe Pride-wijzerplaten en vormt daarmee een goede combinatie. Het gaat om een sportbandje dat verkrijgbaar is voor Alle Apple Watch-modellen. Het kost 49 euro.

WWDC 2020

Later dit jaar verschijnt watchOS 7, het compleet vernieuwde besturingssysteem voor de Apple Watch. Ook dan krijgt je horloge extra wijzerplaten. Mogelijk komt er een vlaggenwijzerplaat voor alle landen. Een andere nieuwigheid is ouderlijk toezicht, zoals je nu ook al op bijvoorbeeld de iPhone en. iPad hebt. Daarnaast zijn er geruchten over een zuurstofmeter en een slaaptracker. Apple geeft doorgaans een sneakpreview van de nieuwe besturingssystemen in juni, tijdens de WWDC-keynote. WWDC 2020 start dit jaar op 22 juni en is dit jaar een online evenement.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5Mac

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
watchOS 6
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar