Terug naar ‘Nieuwe iPhone laadt AirPods op en heeft interessante camera-functie’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Nieuwe iPhone laadt AirPods op en heeft interessante camera-functie’

Door Laura Grootaarts10 mei 2019 17:202 min. leestijd0

We weten het praktisch zeker: dit najaar verschijnen er drie nieuwe iPhone-modellen – het zou juist een verrassing zijn als het níét zo was. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Bloomberg heeft een reeks verwachtingen verzameld. Bijna alles hebben we eerder al gehoord, maar dit keer komt het uit het toetsenbord van Mark Gurman en Debby Wu en dat zegt wel wat. Zij zijn doorgaans zeer goed ingelicht.

iPhone 11 zonder notch

Fotografie: verwachtingen iPhone 2019

De drie nieuwe iPhones lijken bijzonder veel op de huidige modellen – Hoewel de nieuwe XS (Max) een halve millimeter dikker wordt. Het verschil zit hem in de camera. De opvolgers van de iPhone XS en de iPhone XS Max krijgen in plaats van een dubbele een drievoudige camera; de derde camera is een ultragroothoeklens. De opvolger van de XR gaat er ook op vooruit: die krijgt een dubbele camera in plaats van een enkele. Ook nieuw op het gebied van fotografie: Apple werkt aan een autocorrectie-functie waarbij je mensen die net buiten een foto vallen achteraf toch weer in beeld krijgt. Hoe dit precies werkt, is nog onduidelijk.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Tweezijdig draadloos opladen

Alle drie de nieuwe iPhones krijgen een supersnelle A13-chip, ontworpen door Apple en gefabriceerd door TSCM. Een echt nieuwe functie is tweezijdig draadloos opladen: je kunt met je iPhone de Apple Watch of de draadloos oplaadbare AirPods 2 opladen. Hiervoor leg je deze producten op de achterkant van de iPhone, alsof het een soort oplaadmat is. Apple heeft dit voorjaar AirPower (hun eigen draadloze oplaadmat) geannuleerd, maar gaf toen nog altijd aan dat de toekomst zeker draadloos is. Dus dit zou prima aansluiten op die visie.

iCreate 151
iCreate 151
iOS 17: aan de slag met alle nieuwe functies

iPhone 2019

De nieuwe iPhone-modellen verschijnen waarschijnlijk in september van dit jaar. De opvolger van de iPhone XS (Max) heet waarschijnlijk iPhone 11 (Max) of iPhone XI (Max). Over de naam van de nieuwe iPhone XR is nog volop discussie. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Bloomberg.

 

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

De iPhone 15 Pro Max nu zonder aansluitkosten t.w.v. €25

Maximaal voordeel als je thuis al internet van Odido hebt

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar