Terug naar macOS Monterey 12.3 beta 4 is uit: officiële release nadert
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS Monterey 12.3 beta 4 is uit: officiële release nadert

Door Laura Grootaarts23 februari 2022 14:122 min. leestijd0

Je mag binnenkort een grote update verwachten voor je Mac. Waarschijnlijk verschijnt macOS Monterey 12.3 ergens in maart en Apple is de software nu al druk aan het testen. Inmiddels is macOS Monterey 12.3 bèta 4 verschenen. De officiële release nadert dus, en brengt veel nieuws naar je Mac.

Universele bediening

Nieuwe functies voor je Mac

In bèta’s zitten al de vernieuwingen die straks naar alle Macs komen. Ten opzichte van de vorige macOS bèta is er niet veel nieuws onder de zon. Maar wat mag je nou straks voor nieuwe functies op je MacBook of iMac verwelkomen? Dit zijn de opmerkelijkste vernieuwingen:

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

  • De functie werd lang uitgesteld, maar eindelijk maakt Universele bediening zijn debuut. Je kunt je Mac en iPad met dezelfde muis en hetzelfde toetsenbord aansturen. Maar toch werkt het anders dan Sidecar.
  • Nieuwe emoji’s. Want je kunt nooit genoeg emoji’s hebben. Wat dacht je van een zwangere man, een röntgenfoto en een discobal?
  • Aan je wachtwoorden in iCloud Sleutelhanger kun je voortaan aantekeningen toevoegen, een optie die veel andere wachtwoordmanagers al kennen.

macOS Monterey 12.3 beta 4 ook op jouw Mac?

Op dit moment is zowel de ontwikkelaars- als de publieke bèta te downloaden. Meehelpen met testen? Schrijf je in via het Apple Beta Software Program.

Je kunt natuurlijk ook op de definitieve versie wachten. Heel lang gaat dat waarschijnlijk niet meer duren. Deze macOS-update zou samen kunnen vallen met het eerste Apple-event van dit jaar, en dat is in het meest optimistische geval al op 8 maart. We verwachten dan ook dat Apple enkele productaankondigingen doet, waaronder een nieuwe Mac en een vernieuwde versie van de iPhone SE. Lees er meer over in ons artikel Apple Event maart 2022: dit zijn onze verwachtingen.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar