Terug naar MacBook Air M2 release: YouTuber verklapt de datum (update)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MacBook Air M2 release: YouTuber verklapt de datum (update)

Door Ward Edema6 juli 2022 14:002 min. leestijd0

Update 14:00: Apple heeft de data bevestigd in een persbericht. De pre-order van de MacBook Air start op 8 juli, en de verkoop op 15 juli.


Eén van de grootste tech-YouTubers, MKBHD, heeft per ongeluk de datum van de MacBook Air M2 release verklapt. Dit is wanneer je de nieuwste MacBook kunt kopen.

MacBook Air M2 release

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

MacBook Air M2 release

Apple kondigde de MacBook Air met M2-chip vorige maand aan tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC). Hierbij gaven ze een release aan ‘volgende maand’ – maar op welke datum de MacBook Air precies zijn release zou krijgen, werd niet gezegd.

Vorige week gingen er al geluiden rond in de retailwereld dat de MacBook Air M2 al heel snel in de winkels ligt. En nu lijkt dit te zijn bevestigd in een nieuwe video van tech-YouTuber MKBHD.

Lekkende agenda

In de video reviewt MKBHD – ook wel bekend als Marques Brownlee – de nieuwe ASUS ROG Phone 6 Pro. Niet heel interessant dus, totdat hij in een kort fragment op de telefoon door zijn agenda scrolt. Daar zien we twee interessante afspraken: ‘Apple MBA Briefing’ op donderdag 7 juli, en ‘MacBook Air Embargo’ op donderdag 14 juli. Zie de video hieronder – de agenda is vanaf 2 minuten en 23 seconden te zien. Tip: blader per frame met de ‘<‘ en ‘>’ toetsen!

Doorgaans heft Apple een dag voor de release van een nieuw product het reviewembargo op, waardoor journalisten hun recensies mogen plaatsen. Als het embargo werkelijk op 14 juli wordt opgeheven, dan betekent dat dus dat de MacBook Air M2 op vrijdag 15 juli in de winkels ligt.

MacBook Air M2 pre-order

Met deze informatie weten we ook wanneer de pre-order van het nieuwe model begint. Dit is bijna altijd een week voor de release: in dit geval dus vrijdag 8 juli. Nog maar een paar dagen geduld dus!

De MacBook Air M2 is flink verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Hij heeft een snellere Apple M2-chip, een verbeterd en groter 13,6-inch scherm, een nieuwe 1080p-webcam, viervoudige speakers en een magnetische oplaadpoort. Ook is hij er in twee nieuwe kleuren: Middernacht en Sterrenlicht.

Wees op tijd!

Wil je op de hoogte blijven van de MacBook Air M2 release, en direct weten wanneer je hem kunt bestellen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: via 9to5mac

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar