Terug naar 5 leuke Sinterklaas-apps voor iPhone en iPad
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

5 leuke Sinterklaas-apps voor iPhone en iPad

Door Laura Grootaarts3 december 2015 18:552 min. leestijd0

We kunnen inmiddels geen pepernoot of taaitaai meer zien, zo vlak voor 5 december. Maar Sinterklaas-apps? Daar krijgen we geen genoeg van. Dit zijn de leukste apps voor de iPhone en iPad.

Bellen met Sinterklaas

Bellen met SinterklaasIn de gratis app Bellen met Sinterklaas kunnen lieve en stoute kinderen bellen met de Sint. Er wordt niet echt gebeld natuurlijk, maar de app zit wel zo in elkaar dat de allerkleinsten compleet overtuigd zijn. Ze zijn ongetwijfeld zwaar onder de indruk na een gesprekje met de Goedheiligman. Want hoe kan het nu toch dat de Sint zoveel van ze weet?

Sinterklaas dobbelspelSinterklaas Dobbelspe

Dit spel doet het ook bij volwassenen goed. Koop een zak willekeurige cadeautjes, waaronder een paar spuuglelijke, rare of discutabele. Leg alle pakjes bij de open haard en ga er dan om dobbelen. De jacht op dat éne cadeautje is begonnen, maar de avond is nog lang. Tip: hoe meer cadeautjes (en hoe meer wijn), hoe leuker. Het Sinterklaas Dobbelspel kost € 1,99.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas is al jaren de enige echte Sint-soap en daar hoort natuurlijk ook een gratis app bij. Deze bevat een paar spelletjes waaronder Memory en een Kadootjes-spel, maar kinderen kunnen ook afleveringen van de tv-serie terugzien en meezingen met iets te hippe sinterklaas-muziek. Ook krijgen komt er soms een Mijter Alert van de Sint zelf.

Sint ChefSint Chef

Oké, Sint Chef is geen spelletje. Maar wat is Sinterklaas nu zonder mierzoete lekkernijen als kruidnootjes en banketstaaf? In deze gratis recepten-app vind je tientallen recepten die duidelijk met foto’s worden toegelicht. Favoriet? Amerigo’s worteltjestaart.

Rijmpiet

Rijmpiet

Cadeautjes: check. Surprise die niet meteen van ellende uit elkaar valt: check. Kilo’s pepernoten en chocoladeletters: check. Maar dan is het 3 december en dan moet het er toch echt van komen: het schrijven van een niet al te beroerd Sinterklaasgedicht. Slaat de wanhoop langzamerhand toe? Dan schiet de Rijmpiet je gelukkig te hulp. Die weet zelfs raad met iPads.

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar