Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Ontdek de onbeperkte wereld van Mac-apps met Setapp

Auteur: Sven Lamers
0 reacties

Duik in de wereld van Setapp, waar elke klik je dichter bij de ultieme collectie van Mac-apps brengt – geselecteerd om je productiviteit te boosten en je creatieve vonk te ontsteken. Dit is je toegangspas tot onbegrensde mogelijkheden!

Lees verder na de advertentie

Setapp wordt vaak de Netflix voor Mac-apps genoemd, en terecht. Voor een vast bedrag per maand geeft Setapp je toegang tot een uitgebreide bibliotheek met meer dan 240 macOS-applicaties van topkwaliteit. Van de geavanceerde tekstverwerker Ulysses tot de innovatieve rekenmachine Soulver en de creatieve mindmap-tool MindNode, Setapp dekt al je appbehoeften.

Altijd up-to-date

MacPaw, het bedrijf achter Setapp, zet zich in om alleen de beste Mac-software beschikbaar te stellen. Dit aanbod, inclusief MacPaw’s eigen bekroonde apps zoals CleanMyMac en CleanMyPhone, wordt voortdurend uitgebreid. En met automatische updates ben je altijd up-to-date.

kooptip

De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil
De iPhone 15: Nu vanaf 294,- bij inruil

• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Een Setapp-abonnement biedt flexibiliteit en gemak: gebruik de apps op twee Macs tegelijk, met de vrijheid om op elk moment op te zeggen. Na opzegging behoud je nog twee weken toegang tot de dienst, een perfecte periode om eventuele laatste wijzigingen door te voeren.

Fantastische apps in Setapp

Binnen de schatkist die Setapp heet, vind je apps zoals Bartender, die je helpt de controle over je Mac’s menubalk terug te winnen door iconen te ordenen en te verbergen die je niet altijd nodig hebt. Voor degenen die diep in codering en webontwikkeling duiken, biedt Setapp ook toegang tot SQLPro Studio, een krachtige databasebeheerder die ondersteuning biedt voor meerdere database-types. En voor de avontuurlijke geesten die hun dagelijkse leven willen documenteren of een nieuw project willen starten, is er Journey, een prachtig vormgegeven dagboek-app die privacy en inspiratie combineert.

De diversiteit in het aanbod maakt Setapp bijzonder geschikt voor freelancers, creatieve professionals, en iedereen die op zoek is naar een naadloze integratie van functionaliteit en creativiteit in hun digitale werkruimte. Met apps die alles bestrijken van projectmanagement en planning tot grafisch ontwerp en muziekproductie, biedt Setapp een ongekende kans om nieuwe tools te ontdekken en te integreren in je dagelijkse workflow.

Gratis proefperiode

Benieuwd naar de mogelijkheden? Profiteer van een 7-daagse gratis proefperiode, zonder vooraf betaalgegevens in te voeren. Na de proefperiode is het abonnement beschikbaar voor slechts tien dollar per maand. Betalingen gaan gemakkelijk via creditcard of PayPal. Dus, waar wacht je nog op, start vandaag je gratis proefperiode.