Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
nieuws iPhone XS

iPhone XS schittert in magnifieke concept-video

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Vorige week lag het opeens op straat: een productfoto van de gloednieuwe iPhone XS. En nu heeft een creatieveling op basis van die gelekte foto een complete video gemaakt!

iPhone XS concept video

De Koreaan Lee Gunho heeft op basis van de foto die vorige week naar buiten werd gebracht een reclamespot gemaakt die niet zou misstaan op Apple’s eigen YouTube-kanaal. De iPhone XS, zoals het toestel naar verluidt gaat heten, verschijnt in twee formaten (5,8 en 6,5 inch) en die zijn beide in de video te zien. Het is nog onduidelijk of het grote model zoals in de voorgaande jaren het labeltje ‘Plus’ achter zijn naam geplakt krijgt.

In de video vallen vooral de overeenkomsten met de iPhone X uit 2017 op. Een vrijwel randloos oled-scherm, zonder thuisknop en met een notch voor de Face ID-camera. Een groot verschil zie je ook meteen: het nieuwe toestel komt waarschijnlijk beschikbaar in de kleur goud. Vorig jaar was het kleurenpalet beperkt tot zilver en spacegrijs.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

https://youtu.be/GrDmrZInFUY

Keynote 12 september

Het iPhone-event vindt volgende week al plaats: blok woensdagavond 12 september maar alvast in je agenda! Uiteraard berichten we die avond op icreatemagazine.nl over het evenement. Daarnaast doen we live verslag op Twitter via @icreate_NL.

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!