Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

9 redenen om voor de populaire iPhone XR te gaan (adv)

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
verkoop iPhone XR review


Lees verder na de advertentie

De enorm gewilde iPhone XR is vanaf vandaag bij T-Mobile te bestellen! Analisten voorspellen dat dit instapmodel de populairste iPhone van dit jaar wordt – en dat geloven we meteen. We geven 9 goede redenen om te kiezen voor de iPhone XR:

iPhone XR kopen bij T-Mobile

Vanaf vandaag is de iPhone XR verkrijgbaar bij T-Mobile. Van de drie nieuwe iPhones die Apple in september presenteerde, is dit goedkoopste variant. Ondanks het relatief lage prijskaartje lijkt hij in alles op de duurdere iPhone XS (Max), wat de iPhone bijzonder aantrekkelijk maakt. Dit zijn de redenen om over te stappen op de iPhone XR:

1. De iPhone XR is véél goedkoper

Als je op zoek bent naar een moderne, maar betaalbare iPhone, dan kun je niet om de iPhone XR heen. De scherpe abonnementen van T-Mobile maken de iPhone XR een paar honderd euro goedkoper dan de iPhone XS Max. Dit zijn de prijzen:

  • iPhone XR (64 GB): € 51 /mnd.
  • iPhone XR (128 GB): € 53 /mnd.
  • iPhone XR (256 GB): € 57 /mnd.

2. Het design is stijlvol en modern

De XR mag dan wel een instapmodel zijn, maar het toestel heeft in alles de uitstraling van een high-end smartphone. Als het gaat om het ontwerp lijkt hij als twee druppels op de iPhone X en iPhone XS (Max). De voorkant van de stijlvolle iPhone bestaat bijna alleen maar uit scherm en aan de bovenkant bevindt zich een inkeping voor de geavanceerde TrueDepth-camera.

3. Hij heeft een supergroot scherm


kooptip

iPhone XR kopen bij T-Mobile

Na de iPhone XS Max is de XR de iPhone met het grootste scherm! Het diagonaal van het lcd-scherm is 6,1 inch en dat is fors groter dan de oudere iPhones met een vingerafdrukscanner. Die waren verkrijgbaar in schermformaten van 4,7 inch en 5,5 inch. En doordat het toestel bijna randloos is, valt het verder wel mee met de grootte. Met een lengte van 150,9 millimeter is hij kleiner dan de iPhone Plus-modellen.

4. Een hele goede camera

Anders dan de iPhone XS heeft de XR een enkele cameralens. Maar die enkele camera is erg cool. Terwijl het maken van portretfoto’s voorheen voorbehouden was aan iPhones met een dubbele camera, kan de iPhone XR wél die gave portretfoto’s schieten, waarbij de achtergrond onscherp wordt gemaakt. Bovendien kun je de scherptediepte ook achteraf aanpassen. En de iPhone ondersteunt ook het nieuwe Slimme HDR, dat zorgt voor een prachtige belichte foto’s.

5. Hij is supersnel

De iPhone XR is uitgerust met de fonkelnieuwe A12 Bionic-chip, die ook in het vlaggenschip zit. De eerste testen wijzen uit dat de chip bijna even krachtig is als een moderne desktopcomputer. Dit betekent dat het openen van apps, het spelen van games en het bewerken van foto’s of video’s heel vloeiend gaat.

6. De XR heeft de beste batterij ooit

Moet je je iPhone nu tig keer per dag opladen? Dan is dat met de iPhone XR wel verleden tijd. Er is nog nooit een iPhone-batterij geweest die het zo lang uithoudt. Als je geen gekke dingen doet, heb je aan één lading meer dan genoeg om het einde van de dag te halen.

7. Je ontgrendelt de iPhone met je gezicht

Face ID gefopt

Het ontgrendelen doe je met Face ID, de technologie voor gezichtsherkenning van Apple. Daarmee ontgrendel je je iPhone supersnel – en het is nog veiliger ook. Dit maakt het geavanceerd TrueDepth-camerasysteem mogelijk, dat diepte kan zien.

8. Je kunt los met emoji’s en memoji’s

De TrueDepth-camera is er niet alleen voor Face ID; hij maakt ook allerlei gave toepassingen met augmented reality mogelijk. Dit betekent bijvoorbeeld dat je los kunt met de Animoji’s en Memoji’s van Apple, die je gezichtsuitdrukkingen nabootsen.

9. Hij is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren

iPhone Xr kleuren

De iPhone XS is verkrijgbaar in drie kleuren, bij de iPhone XR zijn het er zes! Naast wit en zwart kun je gaan voor de vrolijke tinten blauw, geel, koraal en rood.

Omdat de iPhone XR bijzonder geliefd is, bestaat er een kans dat hij snel door de voorraad heen is. Bestel de iPhone XR dus snel bij T-Mobile!