Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

iPhone 2018 voorbestellen? Markeer 14 september alvast in je agenda

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
vertraging goedkope iPhone X


Lees verder na de advertentie

Het duurt niet meer lang of we krijgen eindelijk de nieuwe iPhone(s) te zien. Naar verwachting is het in de tweede week van september zo ver, waarschijnlijk op 12 september. Kort daarna kun je de iPhone pre-orderen, een week daarna gaat die meestal in de verkoop. De site Macerkopf wist via Duitse telecomproviders de officiële start van de voorverkoop te achterhalen. Volgens hun bronnen is het op 14 september zo ver.

iPhone 2018 dummy

iPhone voorbestellen op 14 september

14 september is de vrijdag na de verwachte iPhone-keynote. De afgelopen jaren hebben al aangetoond dat dit de meest logische dag voor de start van de pre-order is. Alleen bij de iPhone 6s ging de voorverkoop een dagje later van start, namelijk op de zaterdag na de keynote. We kunnen er dus vrij zeker van zijn dat we op 14 september een iPhone kunnen bestellen. De grotere vraag is echter: wélke iPhones zijn dan beschikbaar?

Meerdere iPhone-modellen

Dit jaar krijgen we naar verluidt namelijk maar liefst drie verschillende iPhone-modellen. Dat zijn enerzijds twee opvolgers van de iPhone X met een OLED-scherm – eentje in het huidige formaat en de andere als groter Plus-model (met een 6,5-inch scherm). Daarnaast komt er een budgetvriendelijkere variant met een LCD-scherm en een 6,1-inch scherm. Dat wordt de opvolger van de iPhone 8, maar net als de iPhone X krijgt die smallere randen en ontbreekt de thuisknop.

Officiële verkoop in de winkel


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Overigens: als de pre-order inderdaad op 14 september van start gaat, weten we ook alvast een tweede datum. De kans is dan namelijk erg groot dat we de nieuwe iPhone(s) op 21 september in de winkels kunnen kopen.